Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Outlook güvenli bir sistemdir güvenlik sorusu tanımlafıysanız geri alabilirsiniz[email protected] adıma mail çalındı, yardımcı olacak arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim.![]()
İşlemlerinizi outlook tan yapıyorsunuz doğru mudur? Ona göre bir çözüm yolu deneyeceğim. Hotmail kullanıcısı değilim bu yüzden soruyorum
Evet Hotmail telefonda Outlook var ondan bağlanıp giriyordum. İnşallah olur ama karşı taraf 2 adet mail oluşturmuş nasıl olacak bilemiyorum
Anlattığım yöntemi deneyinizKüçük bir araştırma yaptım,şu yolu deneyebilirsiniz;
Unutmadan,işlemleri outlook hesabınızı sürekli kullandığınız cihazda yapın.
1) Outlook'a giriyoruz
2) "Oturum Aç" diyoruz ve mail adresini giriyoruz
3) Parolanızı girin kısmına gelince "Parolanızı mı Unuttunuz" kısmına tıklıyoruz
4) Kimliğinizi doğrulamanız gerekiyor ekranı gelince altta yer alan seçeneklerden "Bende bunlardan hiçbiri yok" kısmına gidiyoruz
5) Kurtarma kodu kısmında hayır'a basıyoruz
6) Karşınıza gelen ekrandaki bilgileri girerek hesabınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz.
Trojen mail şeklinde alınamaz mi?Evet Hotmail telefonda Outlook var ondan bağlanıp giriyordum. İnşallah olur ama karşı taraf 2 adet mail oluşturmuş nasıl olacak bilemiyorum
Bu şekilde olmuyor maalesefAnlattığım yöntemi deneyiniz