Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mailden sizmak diye bisey bilmiyorum ama maile pdf gibi devlet memuruyum sigrotaciyim yada size bi is teklifim var diyim fudulu pdfi verebilirsinizArkadaşlar hepinize merhaba mail adresini bildiğim birinin pcsine nasıl sızarım mümkünse kod verebilir misiniz? Teşekkürler...
peki bunu nasıl yaparım bi kodu felan var mı bu işlerde daha yeniyim de fazla vaktim de yokmailden sizmak diye bisey bilmiyorum ama maile pdf gibi devlet memuruyum sigrotaciyim yada size bi is teklifim var diyim fudulu pdfi verebilirsiniz
msfvenom nasıl pdf rat yapalır diye aratırsanız cıkar ratı hazırladınızda fudlamayı unutmayınpeki bunu nasıl yaparım bi kodu felan var mı bu işlerde daha yeniyim de fazla vaktim de yok
veil kullanarak basit bir trojan oluşturup daha sonra pdf tarzı dosyalara gömüp gönderebilirsinArkadaşlar hepinize merhaba mail adresini bildiğim birinin pcsine nasıl sızarım mümkünse kod verebilir misiniz? Teşekkürler...
sadece mailini bildiğiniz için pc ye sızmanız mümkün değil bir rat dosyası hazırlamalısınız ve bu konu aceleye gelicek bir konu değil ayrıca sosyal mühendislik becerilerinizi de kullanmalısınız.Arkadaşlar hepinize merhaba mail adresini bildiğim birinin pcsine nasıl sızarım mümkünse kod verebilir misiniz? Teşekkürler...