Maltego 4 Kali Linux kullanıyorum, daha önce gördüğüm kişiler aratma yaptığı zaman başarılı sonuç elde ediyorlar para vermeden. ama ben Paid version hatası alıyorum bunun için bir crack veya warez var mıdır? yoksa nasıl aratma yapabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemek için aratıyorum zaten kendime ait numara ve çevremin numaralarını hepsinin en az 2 tane hesabı var her platforma, ondan sordum hocamMaltego açık kaynağa dayalı bir araç olduğu için %100 sonuç alamamanız gayet normal. Ondan önce işin mantığı olan OSINT'i ve open-source'u tanımanız gerekiyor. Arama yaptığınız kişi sosyal medyada hiçbir hesap barındırmıyorsa bulamaz vs. İşin özü açık kaynakta neyse size onu veriyor. Maltego da güzel bir araç tabi ancak bazen farklı araçlar ile bulmak daha kolay tabi open-source'da yer alıyorsa. https://jakecreps.com/ bu blog'u takip edin, güzel araçlar paylaşılıyor ve OSINT'e dair altın değerinde bilgiler de veriliyor.