AKRES Üye Katılım 22 Kas 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 12 Konum Teknoloji Kredi 0 13 Tem 2021 #1 Bir çok denmeme rağmen sonuç vermiyor versede saçma sapan alakası olmayan sonuçlar gösteriyor burda benim hatam mı yoksa program böylemi ?
Bir çok denmeme rağmen sonuç vermiyor versede saçma sapan alakası olmayan sonuçlar gösteriyor burda benim hatam mı yoksa program böylemi ?
S S9NTX Özel Üye Katılım 19 Ağu 2017 Mesajlar 6,377 Tepkime puanı 1,416 Kredi 0 13 Tem 2021 #2 merhaba uygun modülleri mi deniyorsun amacına yönelik yani en son birkaç gün önce kullandım gayet güzel çalışıyordu kullanımı için göz atabilirsin: Maltego Nedir? Nasıl Kullanılır? Maltego Nedir? Nasıl Kullanılır? Pentestlerde en önemli kısımlarından biri olan bilgi toplama kısmıdır. Maltego’da aktif... www.mshowto.org Oyla 0 Downvote
merhaba uygun modülleri mi deniyorsun amacına yönelik yani en son birkaç gün önce kullandım gayet güzel çalışıyordu kullanımı için göz atabilirsin: Maltego Nedir? Nasıl Kullanılır? Maltego Nedir? Nasıl Kullanılır? Pentestlerde en önemli kısımlarından biri olan bilgi toplama kısmıdır. Maltego’da aktif... www.mshowto.org
By_ Scremente Uzman üye Katılım 8 Nis 2012 Mesajlar 1,615 Çözümler 2 Tepkime puanı 99 Kredi 0 13 Tem 2021 #3 bazı şeyleri ücretli diye biliyorum belki ondan olmuyor olabilir. Oyla 0 Downvote