Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ωσитαѕ;9364584' Alıntı:Pentestlerde en önemli kısımlarından kabul edilen data toplama kısmıdır. Maltegoda aktif ve eylemsiz informasyon toplama özelliği olan bir bilgi toplama aracıdır.
Kısaca aktif ve eylemsiz bilgi toplamadan bahsedecek olursak;
pasif bilgi Toplama : data toplama işlemi yapacağımız müessese ve şahıslara dair bir sisteme erişim sağlanmadan web üzerinden arama motorları, Whois, Dns sorgulama siteleri ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan araştırmalar sonucu pasif data toplama işlemini gerçekleştirebiliriz.
Etken bilgi Toplama : eylemsiz informasyon toplama işleminden bulduğumuz bilgiler ile meydana getirilen data toplama işlemidir.
Maltego, linux, mac ve windows için uyumlu bir tool. Topluluk ve ticari olmak üzere iki tane sürümü mevcut
bilgi toplama aracı ve işlevsel güzel bir tool
Ben mesela bir kişinin sosyal medya kullanıcı adını resmini vs koysam program bana o hesabın şifresini e postasını bulabilir mi?
Merhaba arkadaşlar kali linuxta ki maltgeo toolu ne işe yarar örnek vermek gerekirse instagramdan birinin kullanıcı adını resmini oraya sürüklersek bize o kişinin ınstagram e posta şifresini mi gösterir?
phising attack yaptım geçen linkimi aldım birarkadaşa attım arkadaş linke bastı hemen uyarı verdi hata verdi kaç defa denedim başka kişilerede yine sonuç aynıMerhaba
Maltego ile intagram şifresi bulunamaz. Fakat kişi hakkında bilgi edinebilirsiniz. E posta ve telefon numarasını yazarak kişi hakkında bilgiler bulabilirsiniz. İnstagram çalmak için ise oltalama saldırısı öneririm