secondary Üye Katılım 12 Şub 2016 Mesajlar 199 Tepkime puanı 0 Kredi 0 9 May 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma malware virüsü bulaştı nasıl silebilirim.Forumda Böyle bir konu açılmamış yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar bilgisayarıma malware virüsü bulaştı nasıl silebilirim.Forumda Böyle bir konu açılmamış yardım ederseniz sevinirim
Heratix Kıdemli Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 3,247 Tepkime puanı 2 Konum TURAN Kredi 0 9 May 2016 #2 Malwarebytes Anti Malware antivirüs programını kullanabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
faucheuse Katılımcı Üye Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 781 Tepkime puanı 3 Kredi 0 9 May 2016 #3 Heratix' Alıntı: Malwarebytes Anti Malware antivirüs programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Aynen bu güzel bir program bende kullanıyorum tavsiye ederim Oyla 0 Downvote
Heratix' Alıntı: Malwarebytes Anti Malware antivirüs programını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Aynen bu güzel bir program bende kullanıyorum tavsiye ederim
H H4ppy Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul Kredi 0 9 May 2016 #4 Anti MAlvare Kullandıktan sonra advanced system care ile haftada bir bilgisayarını en iyilersen bilgisayarının sağlığını korumuş olursun Oyla 0 Downvote
Anti MAlvare Kullandıktan sonra advanced system care ile haftada bir bilgisayarını en iyilersen bilgisayarının sağlığını korumuş olursun