Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde asker pngleri var eskiden kalma olur mu bulursam belki silah tank da olur abi
aradım bulamadım istedigim tarz askeri bir manipülasyon yapmak istiyorum zaten paylaştım konuda ama aradıgım tarz bulamıyorum arka planı arşivi olan atabilirmi dedim manipülasyon arka plan askeri manipülasyon arka plan dogal arka plan vb vb her şeyi arattım kafamdaki şey için bulamadım foruma baktım bazı kişiler askeri manipülasyon yapıyor belki onlar atar diye düşündümarkadaş tonla internette materyal kaynağı var bunun için konu açmanın manası ne en kötü google görsellerden alabilirsin yani bu ne aciziyet
aradım bulamadım istedigim tarz askeri bir manipülasyon yapmak istiyorum zaten paylaştım konuda ama aradıgım tarz bulamıyorum arka planı arşivi olan atabilirmi dedim manipülasyon arka plan askeri manipülasyon arka plan dogal arka plan vb vb her şeyi arattım kafamdaki şey için bulamadım foruma baktım bazı kişiler askeri manipülasyon yapıyor belki onlar atar diye düşündüm
Look at above