masaüstü gözükmüyor yardım ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

axi_seytan

Yeni üye
17 Mar 2009
10
0
Herkese slm abiler ben yanlıslıkla görev yöneticisi işlemlerden iexplorer.exe yi sonlandırdım ve bundan sonra masaüstü kayboldu.Konuyla ilgli bilgisi olan yardım etsin lütfen..! Şimdiden teşekkürler
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
alt+ctrl+del yap ordan yeni görev de ve oraya explorer yaz sonra enterle bakalım gelicekmi.Eğer gelmiyorsa format atmak yerine sistem onartmayı tercih edebilirsiniz.

yada bunuda deyebilirsinz

Bilgisayarı yeniden başlat f8 bas en son iyi yapılandırma ayarları diye bi seçenek var onu seçerek bilgisayarı başlat.
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
Bilgisayarı yeniden başlat f8 bas en son iyi yapılandırma ayarları diye bi seçenek var onu seçerek bilgisayarı başlat.

yada

ÖnceLİkLe görev yöneticisinden yeni görev dedikten sonra mmc yazıcaksın.

Karşına bir konsoL geLİcek.SırasıyLa Dosya > Ek biLeşen ekLe / kaLdır > ekLe dedikten sonra karşına geLen Lİstede yereL kuLLanıcıLar ve grupLar seçeneğini seçiceksin.Lİstenin en aLtında yer aLır.Ana konsoLa geLene kadar tamam de.

Daha sonra KonsoLda " YereL kuLLanıcı GrupLarına tıkLAdığında users ve grup oLarak 2 kısım göreceksin." users " kısmında kuLLanıcı hesabını buLArak üstüne sağ tıkLAyıp siL de.DAha sonra boşLukta sağ tıkLAyarak yeni kuLLanıcı diyerek yeni bir profiL oLuştur.

Daha sonra " grup " kısmına geLerek " administrator " kısmının üzerine çift tıkLayarak gir.aLtta " ekLe " diyerek sırasıyLa geLişmiş > şimdi buL de.Karşına geLen Listeden yeni profiLİni seç ve tamam de.tekrar tamam diyerek profiLi administrator grubuna ekLe.Restart at düzeLecektir.
 

ANUBIS'

Kıdemli Üye
19 Eyl 2008
4,981
7
ANKARA
Sistemi öncelikle güvenli kipte başlatın, daha sonra da başlat çalıştıra msconfig yazın enter a basın, daha sonra açılışta çalışması programlanan tüm satırların önündeki tikleri kaldırın.

sistemi yeniden başlatın..

iyi günler..
 

¿__Ms-DoS__?

Katılımcı Üye
19 Mar 2009
290
0
30
Trabzon
Bunu dene 1 de

Né yaPmaLıyım :S ßiLqiniz vaRmı kac qünDüR yaPamıoRum..!
Sanırım explorer.exe yi siLen 1 program açmıssın kendi explorer.exe mi upLoad edip vereyim o nu dene 1 de C:\WINDOWS a yapıştır orda çaLıştır kaybedersen yeni o kLaösrde 1 dünya dosya var o zman Gören yöneticisinden yen görev de explorer.exe de geLirse geLir geLmesse explorer.exe yükeleme aracı gibi bi program buL1 dk upLoad ediom 2 adet explorer die kLasör var bende 2 sinide ne oLur ne oLmaz upLoad ediyorum bunLarı C:\WİNDOWS kLasörüne yapıştırıp çaLıştır biri oLmassa dierini kuLLanın 3 tane upLoad sitesinden yükLicem Link sorunu kaLmasın ;)


LinkLer:

Dosya upload - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload Files Uploads File Upload image upload images upload Free File Hosting


http://rapidshare.com/files/212112742/explorer.exe.rar.html

Web Hosting - Dedicated Server

inş işine yarar Kardeşim... oLmadı tek çare Format :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.