Masaüstünüz hiç bu kadar güsel olduu mu_?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firari_01

Yeni üye
28 May 2007
30
0
bende indirdim ama bi türlü açamadım daha doğrusu kurdum ama başka bişe gibi geliyor bana biri şunu anlatsa iyi olacak yoksa sıyıracam
 

Ch@os__Theory

Yeni üye
29 Eki 2007
8
0
arkadaşlar kusura bakmayın ama ilgilenen yok burda o kadar mıllet istedigi proğramın açıklamasını bir tane adminimiz cıkıpta yardımcı olmadı benim bildigim durum şöyledir bir site açıyorsan ve içinde paylaşım yapıyorsan ve sitene gelen üyeler yardım istiyorsa ilgilenmen gerek..

saygılarımla...
 

Ch@os__Theory

Yeni üye
29 Eki 2007
8
0
hala bu konuyla ilgilenen yok sanırım :)) ozaman ben yardımcı oluyum inş. içinizden birileri allah razı olsun der


Kullanımı:
Samurize ve Instance Manager programlarını açın.Instanse manager a görev çubuğundan ikikez tıklayın.New ınstance diyerek yeni bir profil yaratın.Edit config file ile editöre girin.File>open sample.ini dosyasını açın.Boş alana sağ tıklayarak görüntülenmesini istediğiniz bileşenleri örnek dosyanıza ekleyin.Test>Test all scripts diyerek bileşenleri test edebilirsiniz.
Dosyayı c:/program files/samurize/configs dizinine kaydedin.
Editörden çıkarak Instance Manager ı açın.Edit Instance ile config file dan kaydettiğiniz dosyayı seçin.(sample.ini).Hemen aşağıdaki ayarlardan tablonuzun sağa ve sola hizalamalarını ayarlayarak ok a basın.Yarattığınız profilin üzerine gelip Launch instance diyerek .ini dosyasını çalıştırın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.