Mavi ekran alıyorum windows 7 64bit, hata atikmdag.sys, 0X00000116 ne denediysem olmuyor bir yardım .s
1: En güncel sürüm ati grafik sürücüsünü indirip kurun.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve atikmdag.sys nin adını atikmdag.sys.old yapın.
3: ati klasörüne girin (genellikle C:\ATI) ve atikmdag.sy_ dosyasını bulun.
4: Dosyayı masaüstüne kopyalayın.
5: Başlat > Çalıştır > cmd yazın ve enter a basın.
6: chdir Desktop komutu ile masaüstünü seçin.
7: EXPAND.EXE atikmdag.sy_ atikmdag.sys veya expand -r atikmdag.sy_ atikmdag.sys komutunu girin.
8: Dosya açma işlemi bitince yeni atikmdag.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers içine kopyalayın.
9: Bilgisayarı yeniden başlatın.
bunuda denedim oolmuyor bir yardım videoda atabilirim genellikle oyunlarda hata alıyorum, ilk başta oyunu açtığımda belirli bölgelerinde böyle beyaz noktalar oluyor oyun 4 5 defa donuyor sonra Atı Radeon Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu dedikten sonra pc mavi ekran veriyor, isterseniz video atabilirim.
1: En güncel sürüm ati grafik sürücüsünü indirip kurun.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve atikmdag.sys nin adını atikmdag.sys.old yapın.
3: ati klasörüne girin (genellikle C:\ATI) ve atikmdag.sy_ dosyasını bulun.
4: Dosyayı masaüstüne kopyalayın.
5: Başlat > Çalıştır > cmd yazın ve enter a basın.
6: chdir Desktop komutu ile masaüstünü seçin.
7: EXPAND.EXE atikmdag.sy_ atikmdag.sys veya expand -r atikmdag.sy_ atikmdag.sys komutunu girin.
8: Dosya açma işlemi bitince yeni atikmdag.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers içine kopyalayın.
9: Bilgisayarı yeniden başlatın.
bunuda denedim oolmuyor bir yardım videoda atabilirim genellikle oyunlarda hata alıyorum, ilk başta oyunu açtığımda belirli bölgelerinde böyle beyaz noktalar oluyor oyun 4 5 defa donuyor sonra Atı Radeon Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu dedikten sonra pc mavi ekran veriyor, isterseniz video atabilirim.