Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işte virüs kokusu var gibime geliyor. Aynı hatayı counter oynamadan bir makinemde sürekli alıyordum. Sorunu sistem geri yüklemeyle hallettim birkaç gün öncesine geri alarak. Eğer verilerinizin kaybolmuycağından eminseniz sistem geri yüklemeyle sorunu halledebilirsiniz
şöyle söyleyeyim yeni hdd taktım sata girişli bu pata kullanıyordum şuan dvd okuyucu pata slave ile bağlı hdd sata master ile bağlı e yeni olduğundan yükleme istiyo yükleme işlemi başlatıyorum mavi ekran geliyor ve onun öncesinde şu ilk sefer dolan yerin ardından açılan yerde erkanın üstünde yarım santimlik beyaz bi renk var ne yandı
Mavi ekran kodu donanımsal kaynaklı gozukur aslında degıldır sıstem kaynaklıdır... en ıyı zaman ger ıal olmazsa sıstemı duzelt eger yapamazsan format at en kısa cozum budur... // uzunca anlatmak ısterdım ama k.bakam uykum geldı // biraz acık sozluyumdur