Mavi tikli hesap ile ilgili sorum

LostKin

Yeni üye
15 Mar 2018
3
0
Merhaba tht üyeleri .

Dün instagram gezinirken bir hesap gözüme çarptı. O kadar kalitesiz bir hesap ki normal fotoğraf bile yok ve 9 gönderiden ibaret. İşin garip tarafı mavi tik ile onaylanmış bir hesap. Biz mavi tik almak için uğraşıyoruz ve sonuç hüsran iken bu kişinin mavi tik rozetini nasıl almış olabileceği hakkında fikri olan var mı ?

Bahsettiğim hesap : http://prntscr.com/ksvx7k
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Raizen

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
471
1
Gerçek ismi musa değil mavi tik almak için profilini değiştirdi takipçisini soranlar içinde çoğu takipçi sitesinin sahibi veya sahip olanlar ile arkadaş kendisi.
 

Quiklav

Adanmış Üye
8 Eyl 2016
7,030
56
127.0.0.1
Merhabalar;
Bu bahsettiğiniz hesaptaki kişi neredeyse tüm instagram takipçi vb. hileleri bulunan sitelerde yetkili, hatta eğer çok önceden hesabınızı hile ile kasmayı denediyseniz onu takip ettiğinizi görebilirsiniz. Eğer takip etmemişseniz ya kendine takipçi atmamıştır ya da havuz içinde hesabınız yoktur.
İyi forumlar. :)
 

veira

Üye
17 Ocak 2016
182
0
Merhabalar THT Ailesi.
Bu Arkadaş 1,5m Bot Atıp Fake Milletvekili Kimliği İle Mavi Tik Almıştır.
İosa Gelen Mavi Tik Formu İle.
Bizzat Görüştüm
Ek : Çoğu Site Bu Arkadaşın ve Bayadır Sanalda
 
Son düzenleme:

Altrezae

Katılımcı Üye
14 Eki 2015
792
0
Öncelikle Yüksek Sayıda Takipçiniz Olması Gerek Ve Dayınızın Baya Makalesi Haber Kaynaklarında Adı Olması Gerek Kısacası Dayınız Tanınmış Bir Kişiyse Ve Sayfanızın Hiti Yükse Rahatlıkla Alabilirsiniz.(BİRDE İOS GEREKLİ)

Tanınmış kişi instagramda 0dan hesap açıp başvurmayı düşünüyorum ama kullanıcı adı isim soyisim mi olmalı?
 

mustafavevo

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
375
1
`^TOKYO`^
Arkadaş Instagram'da içerden birilerine onaylattırmış. Önümüzdeki 2 hafta içinde veya 1 ay içinde silineceğini göreceğiz. Ayrıca bu arkadaş yazılımcı değildir. Hesap açma-kapama, k.adı alma gibi instagram işlerinde tecrübeli birisidir. E haliyle panelci arkadaşlar da edinmiş. O yüzden 1m takipçi..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.