Yazılım okuyorum max 40k bütçem var hem yüksek oyunları oynatacak hem android studio gibi uygulamaları rahat kullandırtacak sorunsuz uzun ömürlü bir laptop arıyorum öneriniz var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HP'nin en büyük sorunlarından birisi bence soğutma bir süre kullandım en pişman olduğum markalardan birisiydi ama ASUS TUF aralarından en iyisi olabilir.Benden Sana Teknisyen tavsiyesi arkadasların güzel onerileri olmus ama
acer nitro 5 = Nadirde olsa şarz soketi batarya sorunu var kral
Casper = Herkese Sorsan Cok iyi der ama ne müşteri hizmeti nede kendisi bi halta yaramaz cipsetleri sorunludur cok cabun arıza yapma olasılığı avr hele hele garabti sonlarına doğru zamanlayıcı kurmus gibi patlamaya hazır cihaz
Monster = excaliburla aynı sorunlara ait
bi arkadas msı onermis iyi güzeldirde ekran kartında 50 serisini tavsiye etmem
nerden biliyosun yada niye dersen Teknik serviste çalısıyorum ve bana en cok gelen sıkıntılı bilgisayarlar bunlar ona gore soyluyorum bana sorarsan onerim
asus tuf serisi veya hp victus kalitelidir şuana kadar sorununu gormedim pek sorunsuz pc yoktur hepsinin bir kusuru vardır ama kullanıma bakar pek çoğu
hp o konuda victus serisiyle kendini düzeltti fanları soğutma sisemi daha iyi ince kasa simdikileri eskiden haklısın osba gibiydide duzelttilerHP'nin en büyük sorunlarından birisi bence soğutma bir süre kullandım en pişman olduğum markalardan birisiydi ama ASUS TUF aralarından en iyisi olabilir.
Asus tuf gaming serilerine bakabilirsin 0 yada 2 ci el olarak alabilirsinYazılım okuyorum max 40k bütçem var hem yüksek oyunları oynatacak hem android studio gibi uygulamaları rahat kullandırtacak sorunsuz uzun ömürlü bir laptop arıyorum öneriniz var mıdır