virustotalde dosya aratıyorum MaxSecureTrojan.Malware.300983.susgen sorunu çıkıyor sürekli bir sorun varmıdır
virus total linki
virus total linki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sorun sadece bu dosyada değil zaten normal bir txt aratsam yine bu sorun çıkıyortabi ki kesinlikle virüs vardır veya yoktur denemez ama tek bu antivirüs tarafından yakalanması onun virüs olduğunu göstermez. discordu taratırsan bile böyle çıkar.
Txt de muhtemelen çıkmaz ama tek bir anti tarafından virüs olarak tanınması onun virüs olduğunu göstermezYani sorun sadece bu dosyada değil zaten normal bir txt aratsam yine bu sorun çıkıyor
1/64 olduğuna göre ya iyi bir FUD kullanılmış yada MaxSecure ile ilgili bir sorun var. Dosyayı nereden indirdin ve indirdiğin kaynak güvenilir mi?virustotalde dosya aratıyorum MaxSecureTrojan.Malware.300983.susgen sorunu çıkıyor sürekli bir sorun varmıdır
virus total linki
kral aynı dosyalarda değil tarattığım dosyaların %75 de durum böyle ancak dosyalarda bir sorun yok zaten sorunuda çözdüm iyi forumlarTaratılan her dosya aynı sonucu vermez
Siz aynı dosyaları taratmadığınıza emin misiniz ?
sorunu çözdüm cevabın için tşk iyi forumlar1/64 olduğuna göre ya iyi bir FUD kullanılmış yada MaxSecure ile ilgili bir sorun var. Dosyayı nereden indirdin ve indirdiğin kaynak güvenilir mi?