Mcdonalds

thtZulfikar

Katılımcı Üye
6 Ocak 2016
861
0
Başvurunuz Onaylandı , Artık Ekip Üyesisiniz ?

Mc donalds'da çalışacaksanız, Kişiliğiniz bir yerde , insanlığınız bir yerde olacak.O Restorana girdiğiniz anda , tüm benliğinizi kapının önünde bırakacaksınız.

Ancak bu , oranın Hapishane yada Hastahane olduğu anlamına gelmiyor, herkes size sıcak kanlı davranacak , orada kendinizi yabancı hissetmemeniz için ellerinden geleni yapacaklardır.

Unutmayın : Mc Donalds'da öncelik misafir'e Önerilen Ürünü kitlemektedir.Tam olarak budur , Bir kasacının görevi Sipariş alıp hazırlamak değil , Misafire MC Bites , nugget veyahut o Dönemde hangi özel ürün varsa onun satışını sağlamanız gerekiyor (Büyük Boy içecek ve patates istermisiniz olayıda dahil)

Girdiğiniz ilk gün Temizlik ve Sanitasyon , Restoran güvenliği vs eğitimi alacaksınız.Size eğitim sırasında Mantığınızla cevap verebileceğiniz sorularda soracaklar , her ilk eğitimde KESİN BE KESİN "MKS" kelimesi geçecek.Bu Mikrop Kırıcı Sabun'dur ve Alacağınız temizlik eğitiminin ana maddesidir.Üretim bölgesi her 30 dakikada , Servis bölgesi ise her saat başı Ellerini MKS ile yıkamak zorundadır (Tabiki buna uyan restoran neredeyse yok.)

https://forum.donanimhaber.com/mc-donalds-da-calismak-tum-detaylari-ve-bilinmeyenleriyle-destek-konusu--92853773
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.