Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azıcık biliniyor.. Yani bilinmese MD5 hesaplayamazdık değil mi?
Şimdi biliniyorsa o zaman her şifre geri döndürülebilmesi lazım bilinmiyorsa nasıl o kadar program var ? sadece kelime girip çevirip de listeden seciyorlarsa o ayrı ama o zaman md 5 e dönüştürücü progralara reverse engineering yapılarak bulunabilmesi lazım
Keki tekrar un, şeker, vanilya, yağ vs.'ye çevirecek yemek tarifi nedir? Yoktur değil mi? Çünkü bu malzemelerin keke dönüşmesi geri dönülemez bir işlemdir.
MD5 geri dönülemez bir algoritmadır. "geri dönülemez" derken bunu kastederiz. Geri dönüş yoktur.
Şöyle örnek vereyim. Mesela inanılmaz basit bir algoritmam var. f(x)=x^2 olsun.. Sonuca bakarak girdiyi kesin olarak tayin edebilir miyim? Hayır. Mesela sonuç 9 ise girdi (3,-3)tür. Hangisi asla bilemeyiz.
Belli bir algoritması yoktur
Hee pc uyduruyor kendiliginden md5 diye bi şeyAlgoritaması yok uzaydan kargoyla geliyor
Sha1 i paylaştım onun gibi düşünün. Geri dönüşü olmayan karışık bi algoritması var o kadar.
O yazıda belli bir algoritması yoktur mu yazıyor da bana cevap olarak gönderdin çözemedim. Durum tamda paylaştığın gibi öyle bir algoritması varki kırpma ve mod işlemleri olan geri döndürülemez bir algoritması var. Neyse mesaj kasıyor gibi olmayalım konu açıklığa kavuştu sanırım.
Hayatimda 1 Kere Manuel Kirmistim MD5i 1 Gün Sürdü :trl Ama Sifre Yanlis Cikti
Algoritmasi yoktu demiyorum belli bir algoritmasi yoktur diyorum ikisi farkli seyler
Hayatimda 1 Kere Manuel Kirmistim MD5i 1 Gün Sürdü :trl Ama Sifre Yanlis Cikti
ahahahahahaha nasıl bir yalan bu denemedin bile külliyen yalan . Mesela bak sen bir yemek yapacaksın . içine yemeği yapmak için malzemeler katacaksın ve karıştırdın birleşti çorba oldu sen onu geri eski malzeme haline getirebilirmisin un falan gibi ? Tabiki hayır getiremezsin . md5 kırmak buna benzer . Yani kullanılan malzemeyi yani şifreyi md5 yaptıktan sonra geri dçnüştürüp ilk yaptığın şifreyi bulamazsın . Yani md5 kırmak mümkün değil imkansız .