MegaView v8.0 + Cheatbook Database 2005 + Swish Max [aLıntı]

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
MegaView v8.0
megaview800zz.gif

MegaView v8.0 ile resimlerinizi rahatlikla edtileme yapabilirsiniz.
DOWNLOAD



Cheatbook Database 2005 (19 MB)
cheatbook20052rv.gif

Bu program ile PC, Playstation, Playstation 2, Sega, Nintendo 64, DVD, Gameboy Advance, Gameboy Color, Xbox, Gamecube, Dreamcast, N-Gage, Super Nintendo gibi platformlardaki mevcut olan tüm hilelere sahip oluyorsunuz. Ayrica 1000'e yakin sayida detayli Oyun Çözümü de emrinize amade oluyor.
Eger oyunlarda ekstra silah, yasam ve diger bölümlere geçmek istiyorsaniz bu bedava hile bankasi tam size göre.



Swish Max

Updated Version 1.0
Build Date: 2006.06.29
File Size: 9.34MB
Checksum: 4791f60ec9dc4899c94df53c6df2ac267c45501d


Swish içerisindeki 150 ilginç efektle karmaşık animasyonlar ve reklam alanları yaratabilirsiniz.

Birkaç sene öncesine kadar internet sadece gri ve mavi renklere sahipti: Gri bir arka plan, mavi bağlantılar ve dosya boyutunu azaltmak uğruna tanınmaz hale gelene kadar sıkıştırılmış resimler. Bugünlerde internet artık televizyonla bir tutuluyor: Renkli, üç boyutlu yazı animasyonları monitörümüzü süslüyor, ufak filmler ve oyunlar kullanıcıları etkileşime davet ediyor. Bizi bu sıkıcı internet aleminden kurtaran ise Flash adlı program oldu. Bu programın yetenekleri de zamanla gelişti.

Bu, olayın ilk zamanlarına şöyle bir dönmek için yeterli bir sebep. Flash programının en iyi alternatifi ise Swish. Swish ile Flash programına ihtiyaç duymadan Flash animasyonları yaratabilirsiniz.

Swish'in çalışma prensibi basit: Film sahnesine yerleştireceğiniz nesnelerin nasıl ve ne süreyle hareket edeceğini zaman çizelgesinde belirliyorsunuz. Fare kullanarak nesnelerin yerlerini, harekete başlama anlarını ve hareket sürelerini ayarlayabiliyorsunuz. Yazılara efekt vermek, arka plana istediğiniz resmi koymak, geçiş efektleri hazırlamak artık çok kolay.
DOWNLOAD
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.