Ben Kerem Büyüyünce siber güvenlikçi olmak istiyorum. Şuan 10 Yaşındayım. İnşallah ban yemem. Neyse
Siz Nasılsınız Abilerim
Siz Nasılsınız Abilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok Teşekkür Ederim AbiBan yemeni gerektiren bir durum yok kardeşim. Allaha şükür iyiyiz diyelim çalışıp hayallerini bırakmamanı öğütlemek isterim vaktin olmadığında asla bırakma sadece ara ver ikisi arasında büyük fark vardır.
Hoşgeldin kardeşimBen Kerem Büyüyünce siber güvenlikçi olmak istiyorum. Şuan 10 Yaşındayım. İnşallah ban yemem. Neyse
Siz Nasılsınız Abilerim
Ben Kerem Büyüyünce siber güvenlikçi olmak istiyorum. Şuan 10 Yaşındayım. İnşallah ban yemem. Neyse
Siz Nasılsınız Abilerim
Hoşgeldin kardeşim genç yaşlarda böyle şeylere merak salman ne güzel.Ben Kerem Büyüyünce siber güvenlikçi olmak istiyorum. Şuan 10 Yaşındayım. İnşallah ban yemem. Neyse
Siz Nasılsınız Abilerim
Hoşgeldin güzel kardeşim. Rabbim yolunu, bahtını açık etsin. İnşallah güzel işler başarırsın. Sana siber güvenlik konusunda yardımcı olamam ancak forumla ilgili takıldığın durumlar vs. olursa, istediğin zaman bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin...Ben Kerem Büyüyünce siber güvenlikçi olmak istiyorum. Şuan 10 Yaşındayım. İnşallah ban yemem. Neyse
Siz Nasılsınız Abilerim