Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum hocam sizle telegram uzerinden konusma firsatim olmustuHoş geldin Teux : )
Hoşgeldin.Gerçekten forum yeni başlayanlar için çok faydalı.Tecrübeli arkadaşların anında yardımcı olmaları insanların şevkini çok artırıyor.
Hocam sizin bilgi birikiminiz ile kendi bilgi birikimimi karşılaştırmak bana kalırsa saygısızlık olur ancak sanırım arkadaşta hani ilk günlerden hesap üzerinden forumun bir çok konusuna yardımcı olmaya çalıştığım için belki öyle demiş olabilir. Dediğiniz çok doğru 2002 den beri var olan forum ben ile canlanmadı veya bir evre atlamadı tabikide ama arkadaşın dediğide ufakta motive etmedi değilKırıldım şimdik
Yeni gelenler de üye olarak devam edenlerde burada bulundukları anlar ve sorun problem aksaklık yaşayıp bi cagre diyerek gelenlere de biz dün olduğu gibi bugünde yardımcı olma çabasındayız.
Bu şahsıma özel bir yardım seferberliği değil ben yoksam sen varsın sen yoksan ali var o da yoksa mehmet var
@teux
Hoş geldin tekrar
Nickin hoşuma gitti sade net manası veya anlamı mühim değil.
Konuda bahsettiğin bilgin tecrüben ile "Yardım Merkezi Kategorisine Sende Hoş Geldin"