Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben yeniyim ve detaylı bilgim yok misyonu okudum. Fakat işler nasıl yürüyor burda bir bilgim yok yeni gelenlere gelip konu açmak istedim yardımcı olacağınızı düşünüyorum teşekkürler şimdiden.
merhabalar forum kurallarınıda okuyunuz madem mısyonu okumussunuz ılerlemek ıstedıgınız alanı secın onlarla ılgılı konuları goz gecırın kımseye saygısızlı etmeyın zaten forumda super sekılde gelısırsıın bunları yaparsanız ıyı forumlar
İlerlemek istediğimiz alanı nerden secicem yada o alandaki insanlara nerden ulaşacağım hiç bir bilgim yok bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
bende bu sene katıldım ve hiçbir bilgim yoktu bu camiada bende ne öğrenirsem kardır dedim ve bu yola baş koydum
forum eğlenceli bence sorduğun soruya birkaç dakika içinde cevap gelio aramıza hoş geldin
Ben de yeniyim ama saygı çerçevesi içinde yardıma ihtiyaç olduğunda konu açarak yardıma muhtaç kişilere yardım ederek güzel vakit geçirebilirsin ya da kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum.