Merhaba THT Ailesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Nis 2016
68
0
Aranız da olmaktan mutluluk duyuyorum.Adim Nothing and Nobody.
-Ddos
-Virus Builder
-RAT
-SQL
-Proxy checkers
-Keylogger
Vb. Programlar hakkında biraz bilgim bulunmakta.Sorularınızı sorabilirsiniz.Umarım her daim yardımlaşma içerisinde oluruz.
 
Son düzenleme:

NMTDMert

Yeni üye
13 Mar 2016
46
0
Merhaba ıp adresini bildiğmiz birine neler yapabiliriz hangi programdan yararlanabiliriz bende 10 kişiye yakının ıp adresi var
 
5 Nis 2016
68
0
İp adresi internet üzerinde büyük bir etken tabii ki ancak port ve mac i de unutmamak lazım.Port 0-70000 arası değişir.bunu deneyerek bulabilirsin 0 100 100 200 şeklinde giderek.Port adresinide bulduktan sonra eğer paylaşıma açıksa cmd ile kapalı ise monitor görüntüleyen bir takim programlar ile izleyebilirsin.Konum bulma gibi şeyler de mevcut.
 

BayJoker

Yeni üye
2 Nis 2016
33
0
Skype eklermisin boyle soru sorabilecegim birini bulmak zorda sana cok soru sormam lazim. Skype ekle lutfen huseyin69344 suanda aktif deilim
 

HABİR

Kıdemli Üye
7 Şub 2016
2,077
1
CPH
Merhaba Kardeşim : )

TurkHackTeam ailesine hoş geldin. Aramızda bulunman ve kalıcı olman bizleri memnun eder.

Tekrar hoş geldin. Forum ve bölüm kurallarını okumayı ihmal etmeyin : )

Iyi forumlar.

Saygılar
HABİR
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.