Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilişim bir aşktır mesleğim oldukça işin içinde her zaman buralardayımMerhaba Foruma Hoşgeldiniz Kalıcı Olmanız Dileği İle![]()
ben mibu arkadaş ne anlatmaya çalışmış biri bana çeviri yapsın
evetben mi
birşey anlatmaya çalışmadım ama yanlışm varsa yanlış birşey varsa sileyim
yok yanlışın yok hoş geldin anlatım bozukluğu yapmışsın cümlende bende ihtiyar biriyim anlamakta güçlük çektimbirşey anlatmaya çalışmadım ama yanlışm varsa yanlış birşey varsa sileyim
teşekkürler hoşbuldumyok yanlışın yok hoş geldin anlatım bozukluğu yapmışsın cümlende bende ihtiyar biriyim anlamakta güçlük çektim
Aleykümselam hoş geldinherkese selam olsun mesleğim bilgisayar bilişimeri ile alakalı bilgisayarla alakalı bilgi edinmek isteyenlere yardımcı olabilirim herkese iyi forumlar
Siz de ihtiyar iseniz.yok yanlışın yok hoş geldin anlatım bozukluğu yapmışsın cümlende bende ihtiyar biriyim anlamakta güçlük çektim
Aramıza Hoşgeldiniz, Kalıcı Olmanız Dileğiyle..herkese selam olsun mesleğim bilgisayar bilişimeri ile alakalı bilgisayarla alakalı bilgi edinmek isteyenlere yardımcı olabilirim herkese iyi forumlar