Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var mesela ben vb.6.0 da bir program yaptım o programı internetten siteden olabilir veya başka türlü istedigim zaman girişleri açıp istedigim zaman programa girişi kapatmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[COLOR=Lime]'Masaüstüne hwıd adlı html dosyası oluşturun
[COLOR=Red]'hwıd.html [/COLOR]dosyasının içine 'kapalı' Yazın Tırnaklar '' Hariç
[COLOR=Red]'hwıd.html[/COLOR] dosyasını sitenize yükleyin. ve aşağıdaki adresi değiştirin !.
[/COLOR]
Private Sub Form_Load()
WebBrowser1.Navigate [COLOR=Yellow]("http://siteadresi.com/[COLOR=PaleTurquoise]hwıd.html[/COLOR]")[/COLOR][COLOR=Red]'Site Adresi Ve Hwıd.html 'dosyasının sitedeki yolu..[/COLOR]
End Sub
Private Sub WebBrowser1_[B][COLOR=Yellow]d o c u m ent[/COLOR][/B]Complete(ByVal pDisp As Object, URL As Variant)
If WebBrowser1.[B][COLOR=Yellow]d o c u m ent.[/COLOR][/B]body.innerhtml = "kapalı" Then 'Eğer Hwıd.html de kapalı yazıyorsa..
MsgBox "Program, Yönetici Tarafından Kapatıldı", vbInformation, "Programa Giriş Engellendi !" 'Mesaj vererek bilgilendir
Unload Me 'Programı Kapat
Else ' hwıd.html de kapalı yazısı yoksa
'Hiç Birsey Yapma programa gir...
End If
End Sub