Merhaba Yeni Katıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fearless Engineer

Yeni üye
23 Haz 2015
18
0
Bursa
Cümleten S.A aranıza yeni katıldım forumdaki görevlerim nelerdir ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim birde bu akşam ki doğu Türkistan saldırısında elimden geldiğince katılmak istiyorum neler yapmam gerekiyor.Birde şu signatür(imza) kısmını nasıl büyütebilirim.Ve de aklıma gelmişken program bilgimi nasıl arttırabilirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

alpoha19

Uzman üye
23 Haz 2015
1,542
0
İlkönce aramıza hoşgeldin kardeşim iyi forumlar :) Akşamki saldırıdan önce facebook sitesinde ve bu forumda takipte kalmanı tavsiye ederim burdan program dağıtılacaktır :)
 

emreard

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
3,316
1
Ankara
Öncelikle Hoş Geldin .Forum kuralları ve misyonu okuyarak bize en iyi şekilde yardımcı olursun. En iyi makaleler - programlar burda THT sana yardımcı olur tabii Sende bilginle THT ye.İyi forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.