Merhaba turkhackteam.org üyeleri
Ben Aguirel Sizlere kendimi tanıtmak için bu konuyu açtım.
1 ay öncesine kadar üye değildim ancak forumdan faydalanıyordum. Ve kendi kendime bu yararlandığım konuların emeğinin karşılığında bi teşekkür butonuna tıklamanın az bile olduğunu hatta dahada fazlasını yapmam gerektiğini düşündüm.
Daha önce (Reklam yapmak ve/veya başka forumların adını kullanmak yasakmı bilmiyorum. Bölüm kurallarında gözüme takılmadı. Lütfen acemiliğime sayın
) Forum*xe ve adını unuttuğum 4 civarı forumda Grafikerlik ve Ar-Ge lik yapmıştım.
Bu foruma kayıt oldum ve bu konuyu görünce kendimi tanıtmak istedim.
Amacım forumdan faydalanarak Ddos türü atakların nasıl yapıldığını öğrenmek. Wi-Fi şifrelerinin nasıl kırılabiliceğimi öğrenmek ve Oyuncu olduğum için bilgili olduğum oyun konularında forum kullanıcılarına destek olmak (ve/veya yardık etmek)
Eğer bir yanlışım varsa düzeltmem için bana yardımcı olun
Yanlışlarımı 2 senedir forum kullanmadığımdan hor görün 
İyi Forumlar
Yaşım : 14
Adım : Mehmet Sabri
Yaşadığım yer : Ankara
Foruma katılma amacım : Yeni yeni hackerlık (Doğru yazdığımdan emin değilim) dünyasına girmeye başlarken bu forum (ve/veya site) ile karşılaştım ve hoşuma gitti Adım : Mehmet Sabri
Yaşadığım yer : Ankara
Daha önce (Reklam yapmak ve/veya başka forumların adını kullanmak yasakmı bilmiyorum. Bölüm kurallarında gözüme takılmadı. Lütfen acemiliğime sayın
Bu foruma kayıt oldum ve bu konuyu görünce kendimi tanıtmak istedim.
Amacım forumdan faydalanarak Ddos türü atakların nasıl yapıldığını öğrenmek. Wi-Fi şifrelerinin nasıl kırılabiliceğimi öğrenmek ve Oyuncu olduğum için bilgili olduğum oyun konularında forum kullanıcılarına destek olmak (ve/veya yardık etmek)
Eğer bir yanlışım varsa düzeltmem için bana yardımcı olun
İyi Forumlar