2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazım yanlışlarım ve kullanıcı adımla ilgili herkesten özür dilerim 16 yaşındayken böyle şeyler havalıydı![]()
altın vip ile değişebilirsinemin olun bence kimse beğenmiyor kullanıcı adını ben dahil..
HAHAHA teselli için teşekkür ederim.emin olun bence kimse beğenmiyor kullanıcı adını ben dahil..
nasıl olabilirizaltın vip ile değişebilirsin
Biliyorum.altın vip ile değişebilirsin
nasıl olabiliriz
Merhaba. Bak profil fotoğrafımda kim var FJKDFDK yazdığın imzadan dolayı söyledim MRX'in sözünü koymuşsun çok güzel söz2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Selam2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Selamlar2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Merhaba dostum.2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Maalesef bende beğenmiyorum.emin olun bence kimse beğenmiyor kullanıcı adını ben dahil..
Hoş geldin foruma reiss2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Merhabalar hoşgeldiniz2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Vay be adam elmas eski üye ama 6 mesajı var2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese
Aleyküm selam.Bende o tayfadanım2018 den beri hiç konu açmadığımı ve konuşmadığımı fark etim merhaba herkese