Kişisel bilgileri girip şifre bulan programlar gerçekten varmıdır mesela köpeğinin ismi soy isim doğum tarihi gibi şeyleri girerek farklı kombinasyonları deneyerek şifreleri bulan programlar varmıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir iki örnek program ismi alabilirmiyim bu işlere meraklıyım bişeyler öğrenmek istiyorumevet vardir hatta kendinde yazabilirsin.
Buna bruteforce deniyor programa kişinin saydığın bilgilerini falan giriyorsun kendisi bunlardan şifre üretiyor ve sürekli bunları kullanarak hedefin hesabına girmeyi hedefliyor başarılı olursa şifreyi sana gösteriyorKişisel bilgileri girip şifre bulan programlar gerçekten varmıdır mesela köpeğinin ismi soy isim doğum tarihi gibi şeyleri girerek farklı kombinasyonları deneyerek şifreleri bulan programlar varmıdır
Senin bahsettiğin programın ismi genel anlamda bruteforce'dir brute force için wordlist oluşturuyorsun o wordliste denemesini istediğin kelimeleri giriyorsun otomatik olarak wordlist yazan toollar'da var mesela cupp github linkini aşağıda veririm oraya ismini soy ismini doğum tarihini vs. giriyorsun cupp tooluda sana hazır wordlist hazırlıyor.Kişisel bilgileri girip şifre bulan programlar gerçekten varmıdır mesela köpeğinin ismi soy isim doğum tarihi gibi şeyleri girerek farklı kombinasyonları deneyerek şifreleri bulan programlar varmıdır
bilgilendirdiğiniz için çok teşşekkür ediyorum bide vpn kullanımında ne tür sorunlar olabilir bunuda sormak istiyorumSenin bahsettiğin programın ismi genel anlamda bruteforce'dir brute force için wordlist oluşturuyorsun o wordliste denemesini istediğin kelimeleri giriyorsun otomatik olarak wordlist yazan toollar'da var mesela cupp github linkini aşağıda veririm oraya ismini soy ismini doğum tarihini vs. giriyorsun cupp tooluda sana hazır wordlist hazırlıyor.
Tıkla
vpn neden kullanıcaksın acaba ? eğer saldırı için ise proxy kullan her 5 saniyede değişen proxy toolları falan var github'da araştır bulursunbilgilendirdiğiniz için çok teşşekkür ediyorum bide vpn kullanımında ne tür sorunlar olabilir bunuda sormak istiyorum
Merağın fazla ise dostum yazılım dillerine yönel, başkalarının hazırladığı toollar ile yürütülmez bu işler en temizinden bi python öğren sonrasında html falanamacım kötü amaclı kullanım olmayacak bu tür şeylere merakım çok fazla oyüzden biraz araştırma yapıyorum
Sen ne güzel anlatıyorsun öyle : D yazılımdan kastığın sayı ve kelimeler mi sadece, fonskiyon bilgileri nerede ?size bir suprizim var kombinasyondan sifre ureten program bruteforce programi degildir. brute force sifre dener adam sizden kombinasyon ureten program istiyor xd D
dostum matematik ve programlama biliyorsan kendi programini yaz 2 ussu n ile denenecek kelimelerin kombinasyonunu alabilirsin. hesaplanan sayi ile de kelimeleri karistiracaksin hepsi bu kadar.
not:matematik sart.
wordlist dedigin zaten olasi sifreleri barindiran listedir.Sen ne güzel anlatıyorsun öyle : D yazılımdan kastığın sayı ve kelimeler mi sadece, fonskiyon bilgileri nerede ?
Ve herif sormuş ki kişisel bilgileri deneyip şifre bulan program, brute force'ın içine enjekte ettiğin wordlist'in içinde nasıl bilgiler yatıyor sanıyorsun?
Kişisel bilgiler ile wordlist oluşturup kaba kuvvet uygulayabilirsiniz .cupp aracını kullanabilirsinizKişisel bilgileri girip şifre bulan programlar gerçekten varmıdır mesela köpeğinin ismi soy isim doğum tarihi gibi şeyleri girerek farklı kombinasyonları deneyerek şifreleri bulan programlar varmıdır