Merhabalar ben yeniyim

CCCHAYDEN

Yeni üye
3 Haz 2017
1
0
merhablar ben burda yeniyim burada herhangi bir eğitim veriliyomu acaba.Bende THT nin bir parçası olmak isterim saygılar.
 

Fanexsx

Katılımcı Üye
21 Ağu 2016
502
1
Anadoludan
Hoşgeldin Dostum,Öncelikle forum hakkında bilgi toplamanı öneririm ,biraz forum içinde araştırma yaparsan istediğini bulacaksındır elbet."hayırlı olsun"
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Yanlış bilmiyorsam, eğitim için alımlar kısa bir süre önce sona erdi. Artık ne zaman bu gibi faaliyetler olur bunu Allah bilir. :) Harici olarak web hack ve bir çok alanda merak ettiklerinizi kategorilere bakarak, görebilirsiniz. Anlamadığınız veya bilmek istedikleriniz şeyleri Yardım Merkezi'nde konu açarak, bilen kişilere sorabilirsiniz.

Forum kuralları ve misyonumuzu mutlaka okuyunuz. Aramıza hoşgeldiniz.. :)
 

TheBlackShadow

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
563
0
Aramıza hoşgeldin forumdu inceleyin cevabını bilmek istediğiniz konuları yardım merkezinden sormayı ihmal etmeyin
 

d3vr4n

Yeni üye
3 Haz 2017
1
0
MERHABA.
bende yeniyim kolay gelsin ilk önce bir konu var yardım ederseniz sevinirim. konu şu 3 - 4 ay önce gmail hesabımı çaldırdım kurtarmak mümkünmü acaba çalan kişinin numarsıda vardır
 

HocaXD

Uzman üye
18 Mar 2017
1,875
0
Roma
Dostum aramıza hoş geldin :) Merak ettiklerini yardım merkezinde konu olarak açabilirsin ama konu açmadan önce merak ettiğin konuyu bir miktar araştırmanı tavsiye ederim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.