Merhabalar...Sorunlarım var bilgisi olan yardımcı olabilirmi...

cicci27

Yeni üye
23 Eki 2012
21
0
Değerli arkadaşlar merhabalar;

SORUN 1:
bilgisayarımın özellikleri şunlar;

(not:Siyah kutu içine aldığım yeri 3.00 gb yapma şansımız olmazmı)

SORUN 2:
Aşağıdaki resimlerde düzgün çalışması gereken programlar hangileridir..bunların bilgisayarı hızladıraca hizmetler hangileridir...







SORUN 3:
Değerli sitemize girdiğimde bu reklamı alıyorum sizle bir alakası varmı acaba ???



SORUN 4:
Bilgisayar Yerel disk c: çok şişiyor bunun önüne nasıl geçebilirim...

 

strkaos

Kıdemli Üye
30 Mar 2013
2,916
0
C:\Windows\
Kardeşim mobil olmam sebebi ile ilk 2 soruya karşılık veremem. 3. Soru'nun cevabı ; bu sizinle alakalı 1 şey değil üye girişi olmadan girerseniz reklam ile karşılaşırsınız. 4. Soru=> kurduğunuz programları diğer disk'e kurunuz veya sistem optimize etme programı kullanınız.
 

Gr££D

Kıdemli Üye
27 Haz 2013
2,468
0
Monte Viere
Sorun1>>

Ne yazıkki orayı 3gb yapmanın yolu yok çünkü 3 gb nin eksik kısmını Windows kendisi için ayırmıştır istesenizde artıramazsınız.

Sorun2>>

Hizmetlerin bir çoğu gereklidirki onları kaldırsanızda(Gereksiz olanları) Çok yüksek bir hız alamazsınız verim olarak.

Sorun3>>

Bu durum üyelik hesabınızla giriş yapmamanızdan kaynaklı eğer beni hatırlaya basmanıza rağmen bunla karşılaşıyorsanız önbellek ve çerezleri silmeyi deneyebilrisiniz.

Sorun4>>

bu Sorun çok şeyden aynaklı olabilir örneğin sildiğiniz sandığınız programların arkada artık bırakması ve program files klasörünü şişirmesi gibi vsvs bunun için CCleaner Programı ile gereksiz şeyleri temizleyebilirsiniz..

Bu Konuda size bir önerimde düzenli olarak disk birleştirme yapmanızdır Google detaylı bilgi mevcut disk birleştirme için Auslogics DiskDefrag Programını öneririm.
 

cicci27

Yeni üye
23 Eki 2012
21
0
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM...Birde şöyle bir sorun var tanılama ilkesi başlatılamıyor hatası var bunu nasıl düzeltebilirim peki ??
 

ZapperGo

Üye
31 Ağu 2014
60
0
1-imkansız

2-Gereksiz olanları silebilirsin pek fazla etkisi olmayabilir ama klasör açılışlarında hızlanmalar
olabilir


3-Forumda ziyaretci olarak girerseniz reklam alırsın ama adblock adlı eklentiyi yüklerseniz ziyaretci
bile olsanız reklam gelmez.


4-temp,%temp% gibi gereksiz klasörleri silebilirsin yada cclaner veya
advanced systemcare kullanabilirsin


cclaner indirmek için tıkla
advanced system care pro 8 full indirmek için tıkla
 

COP COP 2011

Kıdemli Üye
20 Ağu 2011
2,669
1
İZMİR
cevap 1 işlemci herzaman kendi hızına gore ram kullanır işlemci hızlandığı zaman bu ram ihtiyacı artar ve yetmiyebilir yetmediği an ise hard diskinizde boşluk alan yaratıp ordan faydalanır

cevap 2 otomatik sistemdir windows kendi tanımlaması en makuludur

cevap 3 formumuza üye girişi yaparken beni hatırla derseniz bu sorununuz çozülecektir aksi halde giriş yaptığınız halde
sayfa geçişlerinde bu sorunla karşılaşacaksınız güvenlik amaçlı


cevap 4 programları ve ya oyunları yuklerken c dişkine yöneliyorsun halbuki yükleme yaparken genelde hepsi browse der ne reye yükleyeceğini sorar siz d diskinizde yeni bir klasör oluşturup o klasoru gösterseniz yerel diskiniz C skışma yapmaz ve stabil çalışmasında karar kılar
 

strkaos

Kıdemli Üye
30 Mar 2013
2,916
0
C:\Windows\
Sistem optimize programı olarak auslogıc boost speedi (benim konularıma bakarsan bulabilirsin) ve cclear'ı tavsiye ederim.(eğer boost'u kullanmazsan cclear'ı kesin kullanmanı öneririm.)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.