Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zonza

Katılımcı Üye
26 Mar 2016
923
0
İzmir
Merhabalar THT ailesi ben size çok hayranım :) aranıza yeni katıldım yaşım 13 bu işlere nekadar erken başlarsam daha iyi olur diye düşündüm eğer kayıtta yaşımı fazla yazdım diye sıkıntı olursa üyeliğimi silebilirsiniz sayın Adminlerim.Tekrardan Merhabalar
 

Zeccry

Kıdemli Üye
24 Eki 2015
2,675
1
Geldim Ben ?
Hoşgeldin Dostum Forum Yaş Sınırlaması Yapmıyor Akıl Yaşta Değil Baştadır Sen Kurallara Ve Misyonumuza Uy Gerisi Sular Gibi Akar Gecer.
 

Zonza

Katılımcı Üye
26 Mar 2016
923
0
İzmir

Zonza

Katılımcı Üye
26 Mar 2016
923
0
İzmir
Hoşbuldum

Aleyküm Selam Hoşgeldiniz
Foruma Kuralları ve Misyonumuzu Okuyarak Devam Edebilirsiniz.
Forum Kurallarımız : Kurallarımızı Okumak İçin Tıkla
Forum Misyonumuz: Misyonu Okumak İçin Tıkla
İyi Günler Dilerim :)
Hoşbuldum sağolun okudum ama onlar :)

Selam Hoşgeldin Kardeşim Bende Yeniyim :)
Hoşbuldum sende hoşgeldin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.