Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istediğim sitenin açığını bulabilir miyim uğraşarakBrut fors'a yönelme. Manuel Sql İnj hakkında Web ve Server güvenliği kategorisinde konular var sabitte onlara bak. Admin panel bypass, xss, csrf bu açıklara yönel.
istediğim sitenin açığını bulabilir miyim uğraşarak
ilk nerden başlayayım acabaAcunetix gibi programlar ile otomatik yapabilirsin.
ilk nerden başlayayım acaba
havji ile olur muBaşlamak istediğin yerden başla. Sana en kolay gelenden. Bende öyle başladım, yavaş yavaş.
anladım yazı için sağol açıkların türlerini nasıl anlayabilirimBrute Force yapma evet toplu zone almak için iyi ama çok basittir
Hedef bir site çıkınca karşına Brute Force işine yaramaz internetin var ötesi sana kalmış
yani açık arama programları windows yaz mesela google yi kullan
İlk başta kolay programlar kullan ve kolay açıklardan faydalanmaya bak ama shell sokmak zor gelicektir filtreleri atlatmak zor siteye de bağlı bir şey tabi shell sokmak için çok yöntemler var
Daha sonra shell i yükledikten sonra ne yapman lazım ilk önce config çekmek sen çok yenisin bunlar zor gelicektir ama aşama aşama birden olmuyor
açıkları bul öğren ilk önce sonra bu açıklardan nasıl faydalanılır sonra shell yüklemek sonra shell iyükledikten sonra config çekmek tabi serveri kontrol etmen lazım
Waf gibi güvenliği atlatmak yı da öğrenmen lazım
Hangi açıklar sorarsan çok açıklar var istediğin kadar bazıları kolay bazıları uraş isteyen ve zor olan açıklar
Siteleri bilmek lazım wordpress mı joomla mı opencart mı drupal mı vs bunları aşama aşama öğreniceksin zamanla,server güvenliğine girmiyecem ilk önce temel şeyleri öğrenmeye bak birden olmuyor zamanla ve çalışmakla![]()
havji ile olur mu
anladım yazı için sağol açıkların türlerini nasıl anlayabilirim