- Konuyu başlatan
spotifaya yüklemiyorum dostum, zaten hobi olarak yapıyorum.Ben de müzik ile uğraşıyorum Spotifya yüklüyorsan hesap linkini dmden atabilirmisin![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spotifaya yüklemiyorum dostum, zaten hobi olarak yapıyorum.Ben de müzik ile uğraşıyorum Spotifya yüklüyorsan hesap linkini dmden atabilirmisin![]()
Hoşgeldin dostum.Selâmün Aleyküm foruma yeni katılmadım çok eskiden bir hesabım vardı ama bilgilerini hatırlamıyorum ,çook eskide kaldı artık burdan devam edeceğim hobi alanım müzik insAllah forumda kendime de başkalarınada birşeyler katabilirim.
Kolay Gelsin Herkese
Hoşbulduk dostum.Hoşgeldin dostum.
Hoş geldin, multi hesaptan dolayı iki hesabınızdan biri kapatılmalı, yine de en iyisini @Eronmay hocam bilirSelâmün Aleyküm foruma yeni katılmadım çok eskiden bir hesabım vardı ama bilgilerini hatırlamıyorum ,çook eskide kaldı artık burdan devam edeceğim hobi alanım müzik insAllah forumda kendime de başkalarınada birşeyler katabilirim.
Kolay Gelsin Herkese
HoşgeldinizSelâmün Aleyküm foruma yeni katılmadım çok eskiden bir hesabım vardı ama bilgilerini hatırlamıyorum ,çook eskide kaldı artık burdan devam edeceğim hobi alanım müzik insAllah forumda kendime de başkalarınada birşeyler katabilirim.
Kolay Gelsin Herkese
Hoşgeldiniz![]()
Hoş geldiniz.
HosbuldukHoşgeldiniz
Hoşg eldinizSelâmün Aleyküm foruma yeni katılmadım çok eskiden bir hesabım vardı ama bilgilerini hatırlamıyorum ,çook eskide kaldı artık burdan devam edeceğim hobi alanım müzik insAllah forumda kendime de başkalarınada birşeyler katabilirim.
Kolay Gelsin Herkese
Hoşgeldin dostum
HOSBULDUMHoşg eldiniz
Hoşgeldin Tekrardan İyi Formlar.Selâmün Aleyküm foruma yeni katılmadım çok eskiden bir hesabım vardı ama bilgilerini hatırlamıyorum ,çook eskide kaldı artık burdan devam edeceğim hobi alanım müzik insAllah forumda kendime de başkalarınada birşeyler katabilirim.
Kolay Gelsin Herkese
Ben 10 yıllık üyeyim 10 yılın her yılı unutmadım ve çok eski bir nick hesap benim siz nasıl unutuyorsunuz anlamıyorum şahsi algılama yıllardır bu tarz yeni gelenlerimiz oldu ve gördük konuları.
Sende hoş geldin tekrardan
Hoşbulduk , hocam aslında çok hesab açtığımı farkettim bitanesini yeni kapattılar multi hesaba giriyor diye diğerini en eskisinide nicki çok saçmaydı herhalde örnk: xkraltr gibiTekrardan hoş geldiniz.![]()
Hoşbulduk , hocam aslında çok hesab açtığımı farkettim bitanesini yeni kapattılar multi hesaba giriyor diye diğerini en eskisinide nicki çok saçmaydı herhalde örnk: xkraltr gibiinsanlık işte reis unuttum gitti yeni sayfa artık sizin namınızı bilmeyen yoktur. hatırlıyorum
Hoşbulduk insAllah, senin bi altına yerleşirim artık reis.Hoş geldin kardeşim bu sefer devamlılık olur inşallah çünkü nickinde güzel. Efsane listesine girebilir