messenger sorunu

eNTeqRe

Üye
14 Eyl 2012
152
0
messenger yüklenmiyor arkadaşlar içeri lütfen

pc de kendılıgınden msn kayboldu.. program ekle kaldırda yok. masa üstünde msn sımgesı de yok.. yenıden kurmaya calısıyorum program zaten var dıyor. program ekle kaldır da yok zaten. baska program sılme prg ındırdım denedım onda da gozukmuyor. program files de gozukenlerı sıldım yıne işe yaramadı. yahu bunun derdı ne anlamadım gıttı.. tekrar yuklemem ıcın ne yapmam lasım. sıstem gerı yukleme dünü göstermıyor.. sadece bugun var !
 
Son düzenleme:

eNTeqRe

Üye
14 Eyl 2012
152
0
olmaz daha 1 hafta önce formatladık.. bu sekıldekı problemlerle format atacaksak işimiz var.. tamam problem küçük veya büyük olabılır ama illakı formattan baska çözümü olmalı..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.