met@sploit ile oluşturulan apk bildiğiniz gibi güvenli değil yinede yüklensinmi gibisinden bir soru soruyor bu durumu nasıl aşabilirim? tıpkı yada yakın olarak play storeye nasıl benzetebilirim kurulumu güven açısından?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım ****sploit ile alakalı ne sorsam cevap alamayacağım![]()
met@sploit ile oluşturulan apk bildiğiniz gibi güvenli değil yinede yüklensinmi gibisinden bir soru soruyor bu durumu nasıl aşabilirim? tıpkı yada yakın olarak play storeye nasıl benzetebilirim kurulumu güven açısından?
ben sadece öğrenme amaçlı deniyorum lakin kali linux te otomatik olarak kurulu geliyor bu uygulama ayrıca bilinmeyen kaynaklar kapalı da olsa o uyarıyı alıyorum bunu öğrenmek suç değil o zaman bu siteye de girmeyelim biraz saçma olmuş yorumunuzmet@sploit bir virüs türüdür genellikle rat(remote administration tool) Uzaktan yönetim aracı ile yönetilen bir android tabanlı virüs türüdür bence yüklemeyin ve de eğer hack amaçlı yapıcaksanız bilişim hukukunu okumakta fayda var genede siz bilirsiniz.
hocam kendimi tam ifade edemediğim için özür dilerim benim amacım aynı google playden indirir gibi hiç bir uyarı vermesin tertemiz yüklesin uygulamayı bu dediklerinizi yapsamda payload telefonda bilinmeyen uygulama play protecte gönderilsinmi yada googleye gönderilsinmi gibisinden bir uyarı veriyor bi yere göndermeyi soruyor şimdi hatırlamıyorum denemem lazım yine ama siz biliyorsunuzdur demek istediğimiMerhaba bilinmeyen kaynaklar tikini kaldırın ardından Google play protect gelir onada izin verin yüklenecektir