Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba ;
Benim metin2 server alacak bütçem olmadığında server alamıyorum ama çok istiyorum server sahibi olmak metin 2 server nasıl açabilir biliyorum boş konu ama merak ediyorum arkadaşlar ile oynabilelim
İyi forumlar
kardeşim öncelikle, metin2 server sahibi olmak istiyorsan sadece istemek yetmez, aksine bazı konularda bilgin olması gerekir, elindeki kullandığın bilgisayardan tutupda, navicat,filezilla, putty v.b birçok proğramı kullanmayı bilmen lazım en azından sana yardımcı olurum ulaş bana
bunun için yukarıda denildiği gibi ilk önce putty,navicat,ftp (port 21) bilmek gerekir en önemlisi ise açıkları bulmak kapatmak serveri editlemek için java script C# C++ ve python bilmelisin çünkü metin2 nin çoğu dosyası python ile yazılmış zaten sonunda .py den anlarsın c++ da diğer dosyaları düzenlemek için c# ve java ise site için veya serverine özel program yapabilirsin örneğin bir progarm yaparsın oyuna girmeden id şifre yazarak ftp ye bağlanır oyuncular ve hesabını kontrol eder pazarda neler alınmış vs.