ALINTI. GÜNCEL OLSUN DİYE
yoğun istek üzerine paylaşıyorum..
Arkadaşlar nasıl yapılacagını sizlere şuan anlatmak istiyorum ve Anlatımıma Geçiyorum
1 Metin2 private server portlarını Yazıyorum
Metin2 nin Saldırmanızda yarayan portlar
15001
15000
13000
13001
14000
14001
11002
12000
12001
Dir Bu portlara Programımızla Çok kolay saldırabilir ve kişinin serverını kapatabilirsiniz
Kişinin ip adresini ve yukarıdaki port adreslerinden birini yazın ve çökün
Arkadaşlar Program üzerindeki Ayar şöyle olmalıdır
Host name in Ip Address : Saldıracagınız Kişinin İp adresidir
Port : Yukarıdaki Portları yazıcaksınız örnek : 15000
Theads : 100 ( Önerilen 100 dür bir servera 100 er user countu göndererek cabucacık portun yorulmasını sağlar )
NOT : Programda Virus Var olarak görünmektedir arkadaşlar Ama tehlikeli bir virüs değildir bilginize program saldırı programı oldugu için içerisinde count gönderme paketleri bulunmaktadır bu yüzden vrus programlarıda bunu virus olarak algılamaktadır programı kullandıgınızda virus programını kapatmanız tavsiye edilir. veya bi cafeye oturarak oradan kullanın ne oalcak Bu işin sorunda kendini bilmez TL adminim diyip hakkınızı yiyenlere ceza vermeniz için az bile
İSTEDİĞİNİZ SERVERA SALDIRI YAPMA
İstenilen Serverın İp adresini Öğrenme
ilk önce serverin pack ini indiriyorsunuz
ve oyuna giriyorsunuz oyuncu gibi
girdikten sonra bilgisayarınızdan
başlat a tıklayın ve çalıştır ı tıklayın
açılan ekrana cmd yazıp enterlayın ve
açılan komut ekranında netstat -n yazıp enterlayın
yazılar döküldüğünde o listeden ip adresleri yazar ve
46.45.188.201:13000 şeklinde yazar baştaki ip adresidir : den sonraki
port tur arkadaşlar portu 13000 lerde ise o girdiğiniz soldaki ip adresi girdiğiniz
serverın port adresidir . sevgiler saygılar size saygısızlık yapan adminlere çökün
13000 ve 15000 veya 15001 ve 11002 PORTLARINA SALDIRABİLİRSİNİZ
LİNK YENİLENMİŞTİR İÇİNDE HEM PROGRAM HEMDE VİDEOLU ANLATIM VARDIR....
İndirme Linki = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Rar Pass = thebadboy
işine yaradıysa bir teşekkürü esirgeme..:trl:trl:trl
Not = virüs ddos attacktan kaynaklanmaktadır.Yapamayan bir sorusu olan varsa sorabilir...
yoğun istek üzerine paylaşıyorum..
Arkadaşlar nasıl yapılacagını sizlere şuan anlatmak istiyorum ve Anlatımıma Geçiyorum
1 Metin2 private server portlarını Yazıyorum
Metin2 nin Saldırmanızda yarayan portlar
15001
15000
13000
13001
14000
14001
11002
12000
12001
Dir Bu portlara Programımızla Çok kolay saldırabilir ve kişinin serverını kapatabilirsiniz
Kişinin ip adresini ve yukarıdaki port adreslerinden birini yazın ve çökün
Arkadaşlar Program üzerindeki Ayar şöyle olmalıdır
Host name in Ip Address : Saldıracagınız Kişinin İp adresidir
Port : Yukarıdaki Portları yazıcaksınız örnek : 15000
Theads : 100 ( Önerilen 100 dür bir servera 100 er user countu göndererek cabucacık portun yorulmasını sağlar )
NOT : Programda Virus Var olarak görünmektedir arkadaşlar Ama tehlikeli bir virüs değildir bilginize program saldırı programı oldugu için içerisinde count gönderme paketleri bulunmaktadır bu yüzden vrus programlarıda bunu virus olarak algılamaktadır programı kullandıgınızda virus programını kapatmanız tavsiye edilir. veya bi cafeye oturarak oradan kullanın ne oalcak Bu işin sorunda kendini bilmez TL adminim diyip hakkınızı yiyenlere ceza vermeniz için az bile
İSTEDİĞİNİZ SERVERA SALDIRI YAPMA
İstenilen Serverın İp adresini Öğrenme
ilk önce serverin pack ini indiriyorsunuz
ve oyuna giriyorsunuz oyuncu gibi
girdikten sonra bilgisayarınızdan
başlat a tıklayın ve çalıştır ı tıklayın
açılan ekrana cmd yazıp enterlayın ve
açılan komut ekranında netstat -n yazıp enterlayın
yazılar döküldüğünde o listeden ip adresleri yazar ve
46.45.188.201:13000 şeklinde yazar baştaki ip adresidir : den sonraki
port tur arkadaşlar portu 13000 lerde ise o girdiğiniz soldaki ip adresi girdiğiniz
serverın port adresidir . sevgiler saygılar size saygısızlık yapan adminlere çökün
13000 ve 15000 veya 15001 ve 11002 PORTLARINA SALDIRABİLİRSİNİZ
LİNK YENİLENMİŞTİR İÇİNDE HEM PROGRAM HEMDE VİDEOLU ANLATIM VARDIR....
İndirme Linki = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Rar Pass = thebadboy
işine yaradıysa bir teşekkürü esirgeme..:trl:trl:trl
Not = virüs ddos attacktan kaynaklanmaktadır.Yapamayan bir sorusu olan varsa sorabilir...