Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oldu o sorun bir res at yeniden kurmayı dene bi sorun kalmaz
k bakma başka bir yöntemle çözdüğüm için konuya pek bakmadım. sorunun w7 crack dosyası olan removewatt tan olduğunu düşünüyorum. çünkü hiç güncellemeye izin vermiyor onu yaptığım için. sorunu başka bir bilgisayarda deneyip kurarak hallettim. teşekkürler.Net güncellemsi yapmanız gerek eğer zaten yüklü ise kaldrp yeniden kurmanızda da fayda ve birde başka birsiteden indirp denemezide öneririm sadece visual basic kullnıcaksanız bunu kullnabilirsin https://rapidshare.com/#!download|550p1|1536326734|vb_web.rar|3243|0|0 c++ / c# kullnıcaksanz da yine verdiğim linki indirip çalştrmanzı öneririm verdiğim linkde program kendi doyalarını indiyor ve aynı zmanda kurlum işleminde o esnada halloluoyr eğer olursa diğer sürümleride sitediğiniz yerden indirip kurabilirsniz denemenizde fayda var ve aklınıza taklırsa nedeninide döylym, vermiş olduğum linkde program kendi dosyalarını indirmekle birlkde bunun yanında gerekli ( bazı programlara ait) güncellemeri de yapıyor diyebiliriz ( .net den önek vericek olursak 3,5-4,0 varsa 4,5 i yükler gibi )