Beyler Mc defender VirTool:Win32/Vbinder.CO virüsü algılandı diyo kaldır diyorum ama silmiyor nasıl silicem bilen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı sorunu başka bir kullanıcı yaşamış ve microsoftun kendi s&c kısmına açmış. Görünüşe göre cevaplanmış ilgili linkı bırakıyorum. Ek olarak başka bir anti-virüs programını çalıştırıp kaldırabilirsiniz.Beyler Mc defender VirTool:Win32/Vbinder.CO virüsü algılandı diyo kaldır diyorum ama silmiyor nasıl silicem bilen varmı
Çok kullanılan bir virüs programını indirip silmek için kullanabilirsin.Beyler Mc defender VirTool:Win32/Vbinder.CO virüsü algılandı diyo kaldır diyorum ama silmiyor nasıl silicem bilen varmı
Merhaba,Beyler Mc defender VirTool:Win32/Vbinder.CO virüsü algılandı diyo kaldır diyorum ama silmiyor nasıl silicem bilen varmı
aslında virüsü sadece indirdim açmadım ama hata veriyordu ama Kaspersky indirdim taradım tehtid çıkmadı Kasperskyi kaldırdım defenderdede tehtid çıkmadı bu defenderin bir hatasımı böyle ekran çıkıyorMerhaba,
Windows defender'ın virüsü silmemesinin sebebi o virüsün başka bir program tarafından kullanılmasıdır.
Bu yüzünden'de virüsü silmez.
Başka bir virüs programını kullanır iseniz virüsü kolaylıkla silecektir.
İyi günler iyi forumlar dilerim![]()
Merhaba malwarebytes programını indirip tarama yapar mısınız? Kaspersky olmamış demişsiniz şaşırdım çünkü bende aynı sorunla karşılaşmıştım kaspersky ile detaylı bir tarama yapıp, kaldırmıştım. Malwarebytes programını deneyin bir de belki işinizi görebilir.Beyler Mc defender VirTool:Win32/Vbinder.CO virüsü algılandı diyo kaldır diyorum ama silmiyor nasıl silicem bilen varmı