Eksik siliyor ve üzerine yazmaya çalışıyor olabilirsin dostum. IOBit Uninstaller ile tamamen kökten silebilirsin. Ayrıca bir bilgisayardan başka bir bilgisayara programfiles'ta bulunan hiç bir klasörü/programı kopyala yapıştır ile kendi bilgisayarında çalıştıramazsın. Özellikle böyle bir uygulama geliştirme platformunun program dizinini.
Tamamen sildikten sonra Microsoft'un orjinal sitesinden trial ultimate'ini indir. Serial numarası ile sorunsuz çalışıyor zaten hata olasılığı yok. İlk başta arkadaşından kopyala yapıştır için aldığın için kalıntılar Windowsun içerisinde kaldı bu yüzden o hatayı alıyorsun. Tamamen silmezsen o hata devam edecektir.
Alternatif olarak internette yabancı bir kaynak buldum türkçeye çevirerek paylaşmak istedim belki yardımcı olur. Aynı sorunu yaşayan bir kişi çözümünü yazmış dostum.
************************************************************************************
APR30 üzerinde Visual Studio Ultimate 2.012 beta, Visual Studio 2012 Express RTM bit ile bu çatışma yüklemeye çalıştı. VS Express yüklemeden önce beta ürünleri kaldırın.
Ürün: Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2012 Nesne Modeli
Microsoft.TeamFoundation.Controls.dll: dosya yazma hatası 1304.Error. Bu dizine erişim olduğunu doğrulayın. Önceki kaldırma anlamına gelir başarısız olabilir.
[Öneri] ana klasörden izin devralmayı durdurmak ve Microsoft.TeamFoundation.Controls.dll içeren klasörü silin. Visual Studio yükleme işlemini yeniden başlatın. Izin devralmayı durdurmak için yollar:
1. Açık C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Visual Studio 11.0 \ Common7 \ IDE \ CommonExtensions \ Microsoft \ TeamFoundation \
2. Açık klasör özellikleri, Güvenlik sekmesinde, Gelişmiş düğmeleri
3. Izinlerini değiştirin. > Miras devre dışı bırakın.
Ikincisi gibi böyle bir konu onlarca var demektir. Düzeltmek için benzer bir süreç takip edin.