mİLLET BUYRUN proLA KOnulmuş Bilgisayara girme %100 işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smyborg

Üye
3 Eyl 2009
104
0
Gizli
yine ve yeniden usanmadan sormak istiyorum....

Administrator şifreliyse napcan???

admin den özür diliyorum bu msajla istemeden flood yapmiş olcam idare edin şimdilik:)

levent arkdaşım sana bi iyilik yapayım...
senin derdin şöyle çözülebilir başlatma disketi veya cd si....(şifre kırcaz nasıı ama ):yaho1
disket için:
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bd080526.zip
cd için:
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/cd080802.zip

neyse anlatımı şöyle kolay gelsin:
Bilgisayarımız CD yahut disket ile tekrar başladığında eğer BIOS dan ilk boot kaynağı CD veya disket seçili değilse Windows başlayacaktır. Bunun için BIOS dan ilk boot sırasına disket yahut CD-ROM u getirmeliyiz. Advanced Bios Features başlığı altında bulunabilir. Eğer BIOS ile uğraşamam diyosanız Press Del ekranı geçtikten sonra F8 F10 yada F12 tuşlarından birine devamlı olarak basın. Boot ekranı gelirse hazırladığımız disket ise disketi CD ise CD yi seçin.
Bilgisayarımız disketten veya CD den okumaya başladığında program çalışmaya başlayacaktır. Eğer Sata yahut Scsi disk kullanıyorsanız sizden gerekli sürücüleri yüklemenizi isteyen bir ekran gelecektir. Bu kısımda ingilizcemiz biraz iyi olmalı.Açıklamaları dikkatlice okuduktan sonra hazırladığımız diğer disket veya CD yi takıp gerekli sürücüleri yüklemeliyiz. Sürücüler yüklendikten sonra diskinizi gösterecektir. Windowsun hangi partitiona kurulu olduğunu soran soruya doğru cevap vermelisiniz. Eğer disketten sürücü yüklemek gereksinimi duyuyorsanız (SCSI yahut SATA diskler) f tuşuna basarak ek sürücüleri yükleyebilirsiniz. Sürücüleri ve doğru partitionu seçtikten sonraki adımda size registry yolunu soracaktır. Genelde program doğru yolu sizin için bulacaktır enter ile devam edin. Ardından gelen ekranda ;
Select which part of registry to load, use predefined choices or list the files with space as delimiter
1 - Password reset [sam system security]
2 - RecoveryConsole parameters [software]
q - quit - return to previous
[1] :
1 seçip devam ediyoruz. Sonraki ekranda;
Loaded hives:
1 -Edit user data and passwords
2 -Syskey status & change
3 -RecoveryConsole settings - - -
9 - Registry editor, now with full write support!
q - Quit (you will be asked if there is something to save)
What to do? [1] ->
1 seçip devam ediyoruz.
Sonraki ekran kullanıcı listesi karşınızda olacak. Bu listede Sağdaki kolonda admin yazanlar admin haklarına sahip kullanıcılardır.
En sağ kolonda ise yanlış şifre girilmesinden ötürü kilitlenen hesaplar gözükmektedir. Bu kısımda şifresini kaldırmak istediğimiz kullanıcıyı seçiyoruz. Ardından bize o kullanıcı ile ilgili bir ekran gelicektir. Bu ekranda şifreyi kaldırabiliriz. Yeni bir şifre oluşturabiliriz. Kilitli bir hesabı açabiliriz. Yahut farklı bir kullanıcı hesabımız var ve bu hesap sınırlı ise bu kullanıcıya administrator hakları verebiliriz. Fakat programın yapımcısının önerdiği yöntem passwordu tamamen kaldırmak aksi takdirde kötü sonuçlar ile karşılaşmamız mümkün. Şifreyi kaldırdıktan sonra q tuşuna basıp çıkış yapmalı ardından gelen ekranda Y tuşuna basıp yaptığımız işlemleri kaydetmeliyiz. Sonra gelen ekranda ise n tuşuna basmalıyız. Tüm işlemler bittikten sonra CTRL+ALT+DEL tuş kombinasyonuyla bilgisayarı resetleyin. Disket veya CD nizi çıkartabilirsiniz. Şifreniz kalkmış olacaktır.

teşekkür veya +rip yeterlidir.
 

flame81

Yeni üye
8 Şub 2008
5
0
eğer komutanların izni olursa bir program cd si paylaşayım kendileri zaten biliyordur.
cd den çalışan xp yani bilgisayara istediğiniz şifreyi koyun ama içindeki bütün bilgileri görebiliyorsunuz.
mükemmel bir cd
ben bilgileri kurtarmak için kullanıyordum ama birden aklıma geldi
neden şifre olan bir bilgisayarda denemeyeyim kesinlikle çalışıyor
 

LİSELİ_41

Yeni üye
28 Tem 2008
20
0
diğer bi yöntemi daha war pc açilirken sürekli f8 basın karşiniza siyah ekran gelceq güvenli mod deyin sonra açildikdan sonra parolayı kaldırabilirsiniz ;)))
 

DisasteR55

Yeni üye
31 Eki 2011
44
0
Anlattıkların sadece XP için geçerli.Windows 7 için henüz parola olduğu halde oturum açabilen görmedim.Önemli olan bu.
 

MasterDesigner

Katılımcı Üye
19 Ağu 2010
260
0
o her bilgisayarda olmaz boşuna sevinmeyin gençler.Arkadaşımızın anlattığı olay bir çok kişinin işletim sistemini kurarken yaptığı büyük bir hatadan dolayı kaynaklanıyor.Xp kurulurken sizden bilgisayara şifre konulup konulmayacağını sorar.Ve kullanıcıların % 90 lık bir kısmı şifre koymaz.Bu açıkta bundan dolayı kaynaklanır.Fakat şunu da bilin ki tecrübeli kullanıcı asla bilgisayarını korumasız bırakmaz ve işletim sistemine şifre koyar.Kısacası bu yöntem şifrelenmiş bilgisayarlarda çalışmaz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.