Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık# MIMDos #
MIMDos, belirli bir hedef IP adresine ve portuna UDP paketleri gönderen bir stres testi aracıdır. Bu proje, ağ bant genişliği performansını değerlendirmek veya belirli bir ağın yükünü test etmek için tasarlanmıştır. Kullanıcıların belirleyeceği hedeflere yönelik yüksek bant genişliğine ulaşmayı amaçlamaktadır.
## Özellikler
- **UDP Paket Gönderimi**: Seçilen hedef IP'ye ve porta rastgele veri içeren UDP paketleri gönderir.
- **Paralel Gönderim**: Çok sayıda thread kullanarak bant genişliğini artırmaya çalışır.
- **Hedef Bant Genişliği Ayarı**: Kullanıcılar hedef bant genişliğini belirleyebilirler.
- **ASCII Sanatı**: Başlatıldığında bir ASCII sanatı gösterimi sunar.
## Kullanılan Teknolojiler
- Python 3.x
- `socket` modülü
- `threading` modülü
- `random` modülü
## Kurulum
1. Python'un en son sürümünü sisteminize yükleyin.
2. Depoyu klonlayın:
git clone GitHub - mustafaemrertas/MIMDos: 10Gbit/s
cd MIMDos
3. Projeyi çalıştırın:
python MIMDos.py
## Kullanım
1. Projeyi başlattığınızda, hedef IP adresini ve port numarasını girin.
2. Uygulama, belirttiğiniz bant genişliğini aşana kadar UDP paketleri göndermeye devam edecektir.
3. Gönderim süresi boyunca konsolda sonuçlar görüntülenir.
## Örnek Kullanım
- Hedef IP adresini girin: 192.168.1.1
- Hedef Port numarasını girin: 8080
![]()
https://github.com/mustafaemrertas/MIMDos
---------------------------------------------------------------------------------
Diğer Konularımı İnceleyin
MIMDec ~ Hash Decryptor v.1.4.2
MIMetasploit ~ v.1.2.0
Haklısın dostum kafa karışıklığı olabiliyor lakin GitHub da DDoS şeklinde belirtmekten ziyade benim programlarım için ilk tag olan "MİM" ekini koyduğumda çok da uzun kalmamasını istediğim için o şekilde kısaltma yaptım.Güzel olmuş, fakat konu başlığına DDOS yazmışsınız, github ve konuya başlarken ise Dos yazmışsınız. Bazı kişiler için kafa karışıklığına sebep olabilir.
NetLimiter olayı eskiden doğru çalışıyordu diye biliyorum ancak denemekten zarar gelmezMerhabalar öncelikle teşekkür ediyorum eğer bir gün kafanıza eserse discordun bir ses kanalına DoS atabilen bir araç veya parametre eklemeni isterim discordun ses kanalları NetLimiter aracı ile ip ve portu öğrenilebilir ve bu ip portu kullanıcıdan alıp discordun VoIP sunucularına yönelik bir saldırı olsa bence çok iyi olur tabi sana kalamış bu bile gayet iyi tekrardan tüm forum adına teşekkürler.