Merhaba Ben Yusuf,Bugün bu konuda MineCraft İsimli oyunda nasıl Feed The Beast Adlı Eklentiyi yüklersiniz onu öğreteceğim
İlk olarak Feed The Best Nedir ?
Feed The Beast:Acayip Modların,Modlu Survival'ların,Texture Packların Dolduğu Yararlı Bir Launcher Diyebiliriz
Fotografları:Bana Tıkla
İlk Olarak Sitemiz:Gitmek İçin Tıkla
Siteye Girdik
İlk olarak biraz aşşağı inelim Client Dowload İsimli Kategoride Dowloand.Exe Yi seçelim
Tabii Bu premiumların linki crack'lileri koyucam en sonda .
Bulamayanlar İçin Direk Link:Buraya Tıkla
Evet İndirdik,dosyamızı açalım
Aşağıdaki Linkteki Fotoğrafa giriniz Ve Gördüğünüz Edit Butonuna Tıklayıp Minecraft Hesabınıza Giriş Yapın. Yaptıktan Sonra FTB MODPacks veya 3D Party Packs Bölümünden istediğiniz modu kurup Launch Tuşuna basarak Giris yaparsınız
Resim İçin Tıkla
Crackliler İçin Oyun Linki
Bana Tıkla Yeter
Okudugunuz İcin Tessekürler
Cracklilerde Şifre istemez direk girersiniz birşey farketmez
Evet Son Olarak Oynarken beni unutmayın
Görüsmek üzere ...
FEED THE BEAST ANTİVİRÜS TARAMASINA GEREK DUYMADIM İSTERSENİZ ATABİLİRİM AMA Kanıt Var heryerden bulunur Bircok Kisi Hatta Milyonlarca kisi Feed The Beast Oynuyor!
Feed The Beast:Acayip Modların,Modlu Survival'ların,Texture Packların Dolduğu Yararlı Bir Launcher Diyebiliriz
İlk Olarak Sitemiz:Gitmek İçin Tıkla
Siteye Girdik
Bulamayanlar İçin Direk Link:Buraya Tıkla
Evet İndirdik,dosyamızı açalım
Aşağıdaki Linkteki Fotoğrafa giriniz Ve Gördüğünüz Edit Butonuna Tıklayıp Minecraft Hesabınıza Giriş Yapın. Yaptıktan Sonra FTB MODPacks veya 3D Party Packs Bölümünden istediğiniz modu kurup Launch Tuşuna basarak Giris yaparsınız
Resim İçin Tıkla
Crackliler İçin Oyun Linki
Bana Tıkla Yeter
Okudugunuz İcin Tessekürler
Evet Son Olarak Oynarken beni unutmayın
FEED THE BEAST ANTİVİRÜS TARAMASINA GEREK DUYMADIM İSTERSENİZ ATABİLİRİM AMA Kanıt Var heryerden bulunur Bircok Kisi Hatta Milyonlarca kisi Feed The Beast Oynuyor!
Son düzenleme: