Merhaba Üstadlarım...
Bilmeyenler İçin Hazırlanmış Bir Makaledir.
Bugün Sizlere Nasıl Minecraft Premium Hesap ELde Etmenin Yollarını Ayrıntılı Ve Kolay Yoldan Anlatcağım...
\\\\--Free-GG Kurnazlığı--//
Free GG Bilindiği Üzere Belirli Click Sayısına Ulaşıldığında Size Verilen Minecraft Premium Hesap Sitesidir.
Yalnız Durun ;
Mojang 60 Tl Civarı Derken BU Nasıl 25 Click
HEMEN AÇIKLAYAYIM : Free GG Verilen Bütün Premium Hesaplar [Ç}alınmış-Sahte Hesaplardır.
Açıksası Sıfır Premium Etkisi YARATMAMAKTADIR.
Geçelim Nasıl Click Çoğaltırım Derseniz.
S
Size Verilen Free GG URL'sini Arkadaşlarınıza Atmaktansa IP vb, Değiştirsek Olmazmı Tabikide ?
İlk Önce Verilen Free-gg Url'sini Kopyalamaktayız.
Mobil Verimizi Açıp Kapattıktan Verilen Linke Birdaha Tıklayın Etti 1 Click Daha Bunu
Devam Ettirek Premium Sahibi Olabilirsiniz.
////--2.Yöntem--////
cEVİRİ iLE Premium Sahibi OlMA
BU Mantık Aslında Pek İş Görür Değil Ama Anlatayım ;
Yapmanız Gereken Free-GG'nin Üsteki Adres Satırındaki Url'sini Alarak Google Ceviride Ceviri Yapmak .
Adım Adım Anlatmak Gerekirse ;
Free-GG.com Adresi Kopyalanır.
Ceviride Paste Edilerek Diğer Tarafa Düşen Linke Girilir Ve Sonuç Mükemmel
\\\\\--Bedava Premium Veren Siteler Veya Satın Alma--///
Bedava Premium Veren Siteler Geçicidir,Blokludur Tasviye Etmem Peki Bu Adamlar Nasıl Bedava Elde Ediyor.
Bu Sitelerin Verdiği Premiumlar Başka Kişilerin Fake Script,Mail Kurnazlığı, İle Yola Getirilmiş Kişilerden Çaılıntdır. Resmi Bir Mail Hesap Değildir.
Tasviye Etmem... !
Alternatif Sitelerden Satın ALMA "şaka gibidir."
Site VEREREK Reklam Yapmak İstemediğimden Alternatif Site Diyerek Hitap Etmek İstiyorum.
Bu Alternatif Siteler Full Minecraft Premium Hesabı 30 Tl Satıyor aMA rESMİ sİTE 60 TL Civarı Düşündürücü Değil Dikkatli Olmamız Gerekirse 30 Tl Alternatif Sitelerde Verilirken,
Orjinal Sitede 60 Tl Civarı Vermektedir.
Peki Bu Alternatif Siteler Ne Yardımıyla Sizlere Premium Sağlıyor Açıklayayım.
Bu Siteler Eski,[Ç]alıntı,Kullanılmaz Hesapları Bize Vermektedir.
Fazla Güvenilir Değil Ama %50 Oyun Oynayabilirsiniz.
Bilmeyenler İçin Hazırlanmış Bir Makaledir.
Bugün Sizlere Nasıl Minecraft Premium Hesap ELde Etmenin Yollarını Ayrıntılı Ve Kolay Yoldan Anlatcağım...
\\\\--Free-GG Kurnazlığı--//
Free GG Bilindiği Üzere Belirli Click Sayısına Ulaşıldığında Size Verilen Minecraft Premium Hesap Sitesidir.
Yalnız Durun ;
Mojang 60 Tl Civarı Derken BU Nasıl 25 Click
HEMEN AÇIKLAYAYIM : Free GG Verilen Bütün Premium Hesaplar [Ç}alınmış-Sahte Hesaplardır.
Açıksası Sıfır Premium Etkisi YARATMAMAKTADIR.
Geçelim Nasıl Click Çoğaltırım Derseniz.
S
Size Verilen Free GG URL'sini Arkadaşlarınıza Atmaktansa IP vb, Değiştirsek Olmazmı Tabikide ?
İlk Önce Verilen Free-gg Url'sini Kopyalamaktayız.
Mobil Verimizi Açıp Kapattıktan Verilen Linke Birdaha Tıklayın Etti 1 Click Daha Bunu
Devam Ettirek Premium Sahibi Olabilirsiniz.
////--2.Yöntem--////
cEVİRİ iLE Premium Sahibi OlMA
BU Mantık Aslında Pek İş Görür Değil Ama Anlatayım ;
Yapmanız Gereken Free-GG'nin Üsteki Adres Satırındaki Url'sini Alarak Google Ceviride Ceviri Yapmak .
Adım Adım Anlatmak Gerekirse ;
Free-GG.com Adresi Kopyalanır.
Ceviride Paste Edilerek Diğer Tarafa Düşen Linke Girilir Ve Sonuç Mükemmel
\\\\\--Bedava Premium Veren Siteler Veya Satın Alma--///
Bedava Premium Veren Siteler Geçicidir,Blokludur Tasviye Etmem Peki Bu Adamlar Nasıl Bedava Elde Ediyor.
Bu Sitelerin Verdiği Premiumlar Başka Kişilerin Fake Script,Mail Kurnazlığı, İle Yola Getirilmiş Kişilerden Çaılıntdır. Resmi Bir Mail Hesap Değildir.
Tasviye Etmem... !
Alternatif Sitelerden Satın ALMA "şaka gibidir."
Site VEREREK Reklam Yapmak İstemediğimden Alternatif Site Diyerek Hitap Etmek İstiyorum.
Bu Alternatif Siteler Full Minecraft Premium Hesabı 30 Tl Satıyor aMA rESMİ sİTE 60 TL Civarı Düşündürücü Değil Dikkatli Olmamız Gerekirse 30 Tl Alternatif Sitelerde Verilirken,
Orjinal Sitede 60 Tl Civarı Vermektedir.
Peki Bu Alternatif Siteler Ne Yardımıyla Sizlere Premium Sağlıyor Açıklayayım.
Bu Siteler Eski,[Ç]alıntı,Kullanılmaz Hesapları Bize Vermektedir.
Fazla Güvenilir Değil Ama %50 Oyun Oynayabilirsiniz.