Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın güvenini vb. kazanıp moderatör falan gibi yetkiler alırsanız internette hacking discord bot kodları çok var. Kendi botunuzu sunucuya ekleyip patlatabilirsinizWhite list açmış peki bu adamın ben dc sini biliyorum bunun dc sini ele geçirsem bu adam bir şekilde zarar vermek isdiyorum
Korsan minecraft'mı kullanıyorsunuz? Eğer sunucu korsan oyuna izin veriyorsa ve korsan oyuna sahipseniz rastgele kullanıcı adıyla sunucuya girebilirsiniz. Çökertme işine gelirsek, TL Legacy'de isminizde boşluk kullanamıyorsunuz fakat TLauncher'de boşluk kullanabiliyorsunuz. Eğer boşluklu bir isim tercih ederseniz sizi kickleyemezler, banlayamazlar, tp dahi atamazlar. Bu özellik TLauncher'de fixlendi mi bilmiyorum ama boşluklu isim işinize yarar. Sunucunun içeriği ne üzerine kurulu? Eğer creative veya bir survival sunucusu ise aşağıdaki bağlantıdaki işlemleri yaparak redstone vb. kullanarak bir lag makinesi yapabilirsiniz.Bir tane minecraft sunucusundan banlandım gıcık kaptım sunucuyu çökertme falan yapa bilirmiyim? Sunucu felixle kurulmuş fazlada kişi oynamıyor maks 10 kişi falan oynuyo yardım ederseniz sevinirim
www.sportskeeda.com
Tlauncher kullanıyorum bi deniyelim bakalım teşekkür ederimKorsan minecraft'mı kullanıyorsunuz? Eğer sunucu korsan oyuna izin veriyorsa ve korsan oyuna sahipseniz rastgele kullanıcı adıyla sunucuya girebilirsiniz. Çökertme işine gelirsek, TL Legacy'de isminizde boşluk kullanamıyorsunuz fakat TLauncher'de boşluk kullanabiliyorsunuz. Eğer boşluklu bir isim tercih ederseniz sizi kickleyemezler, banlayamazlar, tp dahi atamazlar. Bu özellik TLauncher'de fixlendi mi bilmiyorum ama boşluklu isim işinize yarar. Sunucunun içeriği ne üzerine kurulu? Eğer creative veya bir survival sunucusu ise aşağıdaki bağlantıdaki işlemleri yaparak redstone vb. kullanarak bir lag makinesi yapabilirsiniz.
![]()
How to make a lag machine on a Minecraft server
As the name implies, lag machines' main purpose in Minecraft is to create lag and slow down multiplayer servers and games. They can be built by players in-game.www.sportskeeda.com
White list açmış peki bu adamın ben dc sini biliyorum bunun dc sini ele geçirsem bu adam bir şekilde zarar vermek isdiyorumKorsan minecraft'mı kullanıyorsunuz? Eğer sunucu korsan oyuna izin veriyorsa ve korsan oyuna sahipseniz rastgele kullanıcı adıyla sunucuya girebilirsiniz. Çökertme işine gelirsek, TL Legacy'de isminizde boşluk kullanamıyorsunuz fakat TLauncher'de boşluk kullanabiliyorsunuz. Eğer boşluklu bir isim tercih ederseniz sizi kickleyemezler, banlayamazlar, tp dahi atamazlar. Bu özellik TLauncher'de fixlendi mi bilmiyorum ama boşluklu isim işinize yarar. Sunucunun içeriği ne üzerine kurulu? Eğer creative veya bir survival sunucusu ise aşağıdaki bağlantıdaki işlemleri yaparak redstone vb. kullanarak bir lag makinesi yapabilirsiniz.
![]()
As the name implies, lag machines' main purpose in Minecraft is to create lag and slow down multiplayer servers and games. They can be built by players in-game.www.sportskeeda.com
Adamın güvenini vb. kazanıp moderatör falan gibi yetkiler alırsanız internette hacking discord bot kodları çok var. Kendi botunuzu sunucuya ekleyip patlatabilirsinizWhite list açmış peki bu adamın ben dc sini biliyorum bunun dc sini ele geçirsem bu adam bir şekilde zarar vermek isdiyorum
eğerki sunucuda blok engelleyici skript gibi veya pluginden direk istenilen bloğun koyulup koyulmamasını engelleyebilir sunucu sahibi, eğer java konusunda bilgili ise bunu yapabilir.Korsan minecraft'mı kullanıyorsunuz? Eğer sunucu korsan oyuna izin veriyorsa ve korsan oyuna sahipseniz rastgele kullanıcı adıyla sunucuya girebilirsiniz. Çökertme işine gelirsek, TL Legacy'de isminizde boşluk kullanamıyorsunuz fakat TLauncher'de boşluk kullanabiliyorsunuz. Eğer boşluklu bir isim tercih ederseniz sizi kickleyemezler, banlayamazlar, tp dahi atamazlar. Bu özellik TLauncher'de fixlendi mi bilmiyorum ama boşluklu isim işinize yarar. Sunucunun içeriği ne üzerine kurulu? Eğer creative veya bir survival sunucusu ise aşağıdaki bağlantıdaki işlemleri yaparak redstone vb. kullanarak bir lag makinesi yapabilirsiniz.
![]()
TamamdırAdamın güvenini vb. kazanıp moderatör falan gibi yetkiler alırsanız internette hacking discord bot kodları çok var. Kendi botunuzu sunucuya ekleyip patlatabilirsiniz