Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ETC için GMiner gayet iyi bir tercih. Alternatif olarak lolMiner ya da TeamRedMiner (AMD kullanıyorsan) da deneyebilirsin.Merhaba bi uygulama icin miner lazimdi ve bende ETC icin enuygun olan mineri ariyom suan gminer kullaniyom oneriniz varmi acaba ya da ETC den daha iyisi varmi
Aklima bi fikir geldide bunlari otomatik indirip yapilandirip virus gibi yaymayi dusundum merak ettim yapilirsa ne kullânilir diye ama eyvallah hocam bilgi iciETC için GMiner gayet iyi bir tercih. Alternatif olarak lolMiner ya da TeamRedMiner (AMD kullanıyorsan) da deneyebilirsin.
Eğer ETC yerine başka bir coin düşünüyorsan, şu an Kaspa (KAS) ya da Ravencoin (RVN) gibi coinler hem aktif geliştiriliyor hem de kazımı popüler.
Donanımına göre daha net öneri de yapabilirim istersen.
![]()
Bide hocam bisey daha var ekran karti olmayan pcler icin ne oneririsiniz (xmrig) dusundum farkli bi coin monera sizinde dusuncenizi almak isterim ne oneririsinizETC için GMiner gayet iyi bir tercih. Alternatif olarak lolMiner ya da TeamRedMiner (AMD kullanıyorsan) da deneyebilirsin.
Eğer ETC yerine başka bir coin düşünüyorsan, şu an Kaspa (KAS) ya da Ravencoin (RVN) gibi coinler hem aktif geliştiriliyor hem de kazımı popüler.
Donanımına göre daha net öneri de yapabilirim istersen.
![]()
Ekran kartı olmayan PC’ler için en uygun coin Monero (XMR)’dir. CPU ile kazılabilir, XMRig kullanılır. Alternatifler: VerusCoin, Raptoreum, Dero, Wownero. Monero en stabil ve yaygın olanıdır.Bide hocam bisey daha var ekran karti olmayan pcler icin ne oneririsiniz (xmrig) dusundum farkli bi coin monera sizinde dusuncenizi almak isterim ne oneririsiniz
Cok saolun hers3y icinEkran kartı olmayan PC’ler için en uygun coin Monero (XMR)’dir. CPU ile kazılabilir, XMRig kullanılır. Alternatifler: VerusCoin, Raptoreum, Dero, Wownero. Monero en stabil ve yaygın olanıdır.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.