MinerBlock

piranhas

Üye
13 Eki 2012
108
0
Gumulcine
Selam arkadaslar malum bitcoin bu aralar cok popular bu yuzden bazi siteler ziyaretciler uzerinden madencilik yapmaya basladi.
Durumdan haberi olmayan kullanicilar sayesinde miktarini bilmedigim para kazanma amacindalar. Bende bu madencilerden korunma amacli minerblock diye bir eklenti ekledim chrome olan tarayicima ve gordumki turkiyede en popular mac izleme sitesi olan taraftarium24`te madencilik yapan siteler arasindaymis.

Yalniz tarayicimizi degil tam olarak bilgisayarimizi koruyabilecegimiz bir program yada bir anti virus varmi yada konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslar korunma yontemini bizimle paylasbilirlermi?

Buda MinerBlock eklentisinden bir ekran alintisi Taraftarium24`ten
 
Son düzenleme:
22 Ağu 2017
212
5
Gotham
noscript eklentisi işini görür dostum ya da herhangi bir javascript engelleyici

şimdi baktım bende aynı sitede miner bulmadı emin misin dostum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

piranhas

Üye
13 Eki 2012
108
0
Gumulcine
Moderatör tarafında düzenlendi:
22 Ağu 2017
212
5
Gotham


Simdi girip kontrol edebilirsin istersen Mac bitmis olmasina ragmen hala calisiyo.
dediğin gibi çıktı , birkaç dk gözükmedi ama azıcık vakit harcadıktan sonra aktif oldu .Eklenti faydalıymış.Benim bildiğim bu işlemleri javascript üzerinden yaptırmaya çalışıyorlar.Javascripti devre dışı bırakınca ya da noscript gibi eklentiler kullanınca çözüm olur.Kolay gelsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.