Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim hocam aslında daire yapmayacaktım maksat doğallık bozulmasın.Teşekkür ederim, arşive kaydettim. Yakında logoda daireyi yasaklayan bir kural getireceğim![]()
Hocam sende miBu ara herkes yapıyor geri kalmayalım dedim.
@Mirliva Hocama hediye logo tasarımı.
İmzalı Arka Planlı
![]()
İmzasız Arka Planlı
![]()
Logo
![]()
SAYGILARIMLA
Her alanda varızHocam sende mi![]()
Teşekkür ederim, en sevdiğim renkler.Eline sağlık,
Genel olarak okyanus tarzı açık mavi tonlarını sevdiğim için beğendiğim bir tasarım olmuş.
hocam eline saglık gayet başarılı calışma olmuşBu ara herkes yapıyor geri kalmayalım dedim.
@Mirliva Hocama hediye logo tasarımı.
İmzalı Arka Planlı
![]()
İmzasız Arka Planlı
![]()
Logo
![]()
SAYGILARIMLA
Teşekkür ederim.hocam eline saglık gayet başarılı calışma olmuş
Teşekkür ederim abi.Nice tasarım kardeşim eline sağlık
rica ederim hocam ne demek ne demek ...Teşekkür ederim.
Tasarım görecelidir kimisinin gözüne güzel gelir kimisinin kötü buradaki amaç; düşünmek ve değer verdiğin insanlara bir hediye bırakmaktır.sonra işte baktım şöyle bir tasarımın ustadı forumun sensei olan @Mirliva hocamız hiç bir tasarım kullanmıyor sadece bir resimle kullanmiş dedim ozaman tasarım tercih meselesi sadelik daha güzel diye düşünmeye başladım
hocam ben sizler kadar becerekli degilim bilgimde yok ama hepinizi seviyorum hepinize hediye vermek istiyorum ama yapamıyorum onun icin hocam kusuruma bakmayın lütfenTasarım görecelidir kimisinin gözüne güzel gelir kimisinin kötü buradaki amaç; düşünmek ve değer verdiğin insanlara bir hediye bırakmaktır.
Estağfurullah, ne kusuru kimse kimseden üstün değil vaktin harcayacaksın, emek vereceksin illaki sonunda olacak.hocam ben sizler kadar becerekli degilim bilgimde yok ama hepinizi seviyorum hepinize hediye vermek istiyorum ama yapamıyorum onun icin hocam kusuruma bakmayın lütfen
Teşekkür ederim her alanda varız.Tasarımdan geri kalmamış reisEllerine sağlık güzel çalışma.