Mobil Antivirüs Araçları - ivanwasilevic

ivanwasilevic

Uzman üye
29 Eki 2018
1,014
11
Tahmin Et

AVG Antivirüs



26RJ3q.png




Zararlı virüslerden ve yazılımlardan korunmaya yardımcı olması için AVG Antivirüs uygulaması tercih edilenler de ilk sıralardadır.İstatisklere göre 100 milyon kullanıcı AVG Antivirüs'ü kullanıyor.



Özellikler




·>Çift motorlu yazılım ile detaylı tarama
·>Web sitelerinde zararlı tehditlere karşı koruma
·>Ağ şifrelemesi,parola güvenliği ve giriş portalı
·>VPN koruması





Eset Antivirüs



ADv1dL.png




Eset, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi koruyan hızlı,güçlü bir antivirüs uygulaması olarak tanımlanıyor.Antivirüs alanında dünya devi olara k görülen bir şirket.Uygulama sizlere 30 günlük deneme hakkı sunuyor.



Özellikler



·>Basit Kurulum
·>Detaylı kötü amaçlı yazılım taraması
·>Kimlik avı koruması
·>Her tarama sonunda verilen güvenlik raporu




Security Master


jgayGm.png



İçinde Antivirüs,uygulama kilitleme (applock) ve VPN hizmetleri bulunduran çok amaçlı ve kullanışlı olan Security Master kullanıcıların beğenisini alan bir uygulamadır.



Özellikler




·>Akıllı teşhis, Antivirüs ve gereksiz dosya temizliği
·>Akıllı taramayla gizlenmiş kötü yazılım taraması
·>Yüksek hafıza kullanımı ve aşırı ısınma neden olan arka plan uygulamaların kaldırılması

·>Mesaj güvenliği
·>Uygulama kilitleme(Applock)
·>Telefonunuzu kurcalayan şahsın gizli fotoğraf çekimi


Size anlatacaklarım bu kadar arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir.Saygılarımla!


 

TheVeronica

Katılımcı Üye
13 Ocak 2019
908
1
Ütopya
Güzel . Bence en iyisi Eset aralarında .Gerekirse kastırmaması , Web sitesi engelleme ve gerçek zamanlı dosya koruma sitemi olsun gayet iyi . Çoğu crypter ise Eset node 32 için işe yaramıyor . Bu Benim şahsi düşüncem .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.