Mobil Oyun ve programlama dili hkk.

xOrcus

Katılımcı Üye
6 Mar 2016
349
0
İstanbul
Öncelikle şunu eklemek istiyorum. Python a başlamış fakat fazla ilerlemeden bırakmış birisiyim.

Ben bir mobil oyun geliştirmek istiyorum, Böyle çok profesyonel bir şey değil , araba park etme , sürüş yapma tarzı bir şey yapmak istiyorum. Yada benzer bir şey. Öncelikle oyunumda marketimin olmasını kesinlikle olmasını istiyorum. Şimdi ben böyle bir oyunu geliştirmek için Python 'a devam etmeli miyim yoksa c# ya falan mı başlamalıyım? Hangi oyun motoru bana yardımcı olur bu işi ücretsiz olarak yapabilir miyim yani oyunu ücretsiz olarak export edebilir miyim ? Oyunu apk olarak falan çıkartabilir miyim yani.


Son olarak bu ilk tecrübem olacak onu da belirteyim.

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
 

Tsmaras4446

Yeni üye
3 Nis 2016
31
0
java candır mobil android uygulamalarını java destekliyor çünkü. İlkbaşta zor gelebilir ama zamanla elin alışıyor. Java çalışırken masana kahveni almayı unutma :)
 

rigby00

Katılımcı Üye
14 Eki 2015
495
0
Unity 3D ve C# işini görücektir 2D oyunlardan başlamanı tavsiye ederim 3D diyorsan da illa modelleme yapan birisini bulman gerekicek. Başladığın zaman oyun yapımında takılırsın seve seve yardımcı olurum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.